tiistai 2. lokakuuta 2012

Kunnon kouluilua.

Nyt aloin taas panostaa ihan niihin perusjuttuihin ja kouluratsastukseen! Viime aikoina on tullut maastoiltua ja hypättyä ihan liikaa kun onhan se kouluratsastus kaiken perusta. Esteri oli tosi kivalla tuulella kun hain sen sisään ja ponski tuli vastaan portille. Ramses oli kanssa innoissaan tulossa portin läpi mutta hyvinhän sitä langoissa pysyttiin. Laittelin Esterin käytävällä valmiiksi ja menin kentälle.

Kävelin pitkin ohjin noin neljä kierrosta, ja sitten ravasin pitkin ohjin kolme kierrosta että poni vähän lämpesi. Sitten otin ohjat tuntumalle ja aloin taivuttelemaan Esteriä käynnissä. Poni oli ihan uskomattoman hyvä! En muista lähiajoilta yhtään noin hyvää koulukertaa. Tein ympyröitä ja voltteja molempiin suuntiin, asettelin sitä ympyrällä välillä ulos että sain sen pehmenemään. Otin ravissa samaa ja tein erilaisia kaaria ja siirtymisiä.

Harmittaa kun kerrankin menee superhyvin eikä ole kuvaajaa. Tosin oli jo aika hämärää niin ei olisi kuitenkaan ollut mitään julkaisemiskelpoista. Laukkasin ympyröitä ja treenasin laukannostoja. Ei siinä mitään kummempia sitten, Esteri oli vaan paras tänään. :) Huomenna taas hyppäilen! Pieniä esteitä ja harjoittelen portteja.

Vein myös Ramsesta kävelylle ja kävin samalla kiertämässä ja sulkemassa kaikkien laitumien ja tarhojen portit ja Ramses seurasi minua innokkaasti kuin koiranpentu. :) Se alkoi tosin olla jo kärsimätön kun ei vielä ruokaakaan ollut saanut ja kiukutteli vähän kuopimalla ja steppaamisella. Päästin sen jo käytävällä irti ja kokeilin osasiko se omaan karsinaansa, ja sinnehän se tallusteli ihan tyytyväisenä. :D Kun muuten otin Ramseksen pois karsinasta, kuulosti ihan siltä kuin sillä olisi ollut tossut jalassa kun sillä ei ole kenkiä ja sen kaviot oli vuoraantunut turpeella kun se oli seissyt laitumen portilla mutalillussa. :D


kulta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti