maanantai 22. lokakuuta 2012

159. Back :)

Tuli tosi kiva mieli kun kirjauduin bloggeriin ja siellä oli ihania kommentteja odottamassa. :) Kiitos!
Minulla oli muuten hyvin huono päivä ja tällainen piristi tosi kivasti! Sain taas inspiraation kirjoittaa kun ei tarvinnut lukea negatiivisessa sävyssä kirjoitettuja kommentteja, joten saatte vähän tekstiä!

Eilen hyppäsin Esterillä, ja poni oli ihan kiva, vaikka tosi jännittynyt ja teki pikkuesteillä sellaisia pupuloikkia. Yritin siinä välissä ratsastaa heppaa rennoksi ennen kun aloin tulemaan okseria ja porttia, ja löytyihän sieltä ihan tahdikas ravi, vaikka Esteri oli laukassa suusta aika kova ja kiihdytteli tosi paljon.

Kaivinkoneet tarhoja muokkaamassa taisi olla aika kiinnostavia?
Tänään Esterillä ja Ramseksella oli kengitys. Ramses sai ensimmäiset kengät jalkaansa! Tohvelipoju on nyt mennyttä aikaa, ja nyt on tuliterät, hienot ja kopisevat rautakengät jalassa! Ehdin paikalle viimeisen kengän kiinnitykseen ja Ramses oli kuulemma ollut tosi hienosti. Herrasmies! Vähän oli vain heilutellut jalkaa, mutta tosi mallikkaasti jos katsotaan siihen että ensimmäistä kertaa naulattiin kengät kavioihin.

Esteri taas oli kuulemma karsinasta ottaessa ollut vähän haastavampi... Se tunnetusti haluaa välittömästi liueta paikalta kun näkee eläinlääkärin (rokotuksen jälkeen oli hypännyt karsinassa pystyyn niin että pää osui melkein kattoon...) ja vähän sama juttu kengittäjän kanssa. Joten se yritti potkia ja melkein kengittäjä saikin potkun. Silja sitten kävi hakemassa Essiponin karsinasta ja tutun tytön kanssa se olikin ihan rauhallinen.


Harjailin sitten Esteriä vielä käytävällä ja lähdettiin sitten pian kotio. Huomenna pikkuveli tulee ratsastamaan. :)

Sitten vielä vähän kuvailua viikonlopulta!









+ teen sen kysymyspostauksen! Kysymyksiä saa lähettää!! 

4 kommenttia:

  1. 1.Rupeetko joskus vuosien päästä kisaa/valmentautuu Ramseksel?
    2.Minkä tasonen Esteri on?
    3.Entä sinä?
    4.Kumpi on "kivempi" Esteri vai Ramses?
    5.Omena vs. Porkkana ?

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo teidän koira! varsinkin tuo viimeinen oikealla puolella oleva kuva on hellyyttävä :)

    VastaaPoista