maanantai 29. lokakuuta 2012

165. Lunta!


Ja hirrrrrrrmuisen paljon! Nyt on satanut täällä lunta ihan koko ajan ja kaikki on ihan valkoista. Viime vuonna lumi tuli vasta tammikuussa! Juhuuuu! Olen niin talvi-ihminen kuin olla ja voi ja rakastan joulua :) Talvi on vaan niin parasta!



Taidekuva :D
Tänään oltiin aikeissa mennä pellolle ratsastelemaan mutta tuli tosi yllättävästi pimeä, joten mentiin sitten Siljan kanssa kentälle ilman satulaa. Olin kuitenkin heti koulun jälkeen Aramaralla Elmalla estetunnilla, ja heppa oli ihan jees. Se kuitenkin ahdistui suunnattomasti kun piti ratsastaa esteeltä suoraan kohti nurkkaa - ja teki kaiken maailman poukkoilut ja riuhtomiset ja minä päättäväisenä kiskoin sen sinne nurkkaan vaikka väkisin. Jalustimet oli lentänyt jalasta ja pompahtelin siellä kuin heinäsäkki kun sen kaikenmaailman passit ja kameliravit vaihtelivat mutta sainpa ainakin hepan nurkkaan! Sitten se tuli ihan suht. suoraan eikä yrittänyt kaatua heti sisäänpäin.

Kouluiltiin siis kentällä ilman satulaa ihanassa lumipyryssä - joten kuvatkin on sen laatuisia. Ilman salamaa ei tullut yhtään mitään, ja salaman kanssa lumihiutaleet tuli etualalle. :D Mutta ainakin on materiaalia!


Tein eniten käyntityöskentelyä ja alkuravien jälkeen aloitin kahdeksikolla. Esterillä oli eilen vapaa kun sillä oli maastolenkin jälkeen vähän takajalka lämmin. Se oli tosi hyvä, kuunteli ja oli herkkä. Tulin kahdeksikkoa myös ravissa ja menin sitten vähän pohkeenväistöä molempiin suuntiin että sain Esterin hyvin polkemaan alleen. Menin myös molempiin suuntiin avo- ja sulkutaivutuksia volttien avulla. Esteri oli koko ajan tosi hyvä. Tein paljon siirtymisiä ravissa ja käynnissä ja otin kanssa vähän laukkaa ympyrällä, mutta Esterille tuli lopusta aika isot tilsat ja kentän pohja oli muutenkin kova niin en viittinyt paljoa laukkailla.
Siljan mukana ollut Anna kokeili myös Esteriä ja tykkäsi kovasti. :)

Silja & Robi

Anna & Esteri

Ilme? :D

Robi






Huomenna pikkuveikka tulee taas ratsastamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti