tiistai 23. lokakuuta 2012

160. Vaahtokarkki.

En keksinyt MITÄÄN otsikkoa, niin tämän illan kuuman kaakaon juonnit kermavaahdon ja vaahtokarkkien kanssa sopivat siihen oikein hyvin!


Tänään mentiin viiden aikoihin tallille ja Silja oli pyytänyt minua ratsastamaan Robin. Oli sovittu että pikkuveljeni ratsastaa tänään Esterin, joten haettiin hevoset sisälle ja laitettiin ne valmiiksi. Tuli samalla testattua Robin uuden hiekkatarhan sähkö (hyvin toimi!!).



Esterillä ihanan kärsivällinen ilme :)
Kentälle käveltiin muutama kierros alkukäynneiksi ihanassa kylmässä tihkusateessa, mutta eipä se paljon menoa haitannut. Kun on kunnon varusteet niin mikään keli ei haittaa! Kävelin aika pitkään ja otin sitten vähän ravia testatakseni millaisella tuulella Robsu tänään oli. Se oli aika pirteä, joten otin sitten alkuravien jälkeen paljon siirtymisiä. Robi alkoi kuunnella hyvin, ja tahti sekä rentous säilyivät sitten ravissakin. Tein vähän kahdeksikkoa ja taivuttelin Robia. En ratsastanut kovin kauaa, kun kello oli jo aika paljon ja tuli pimeää ja kylmää. Käveltiin vielä pihan ympäri ja laiteltiin sitten heposet pois.



Ratsastuskuva on erittäin huonolaatuisia ja niissä näyttää kuin olisi talvi... Salamalla sai kuitenkin jonkinlaisia kuvia vaikka olikin jo tosi hämärää.

+ lähettäkää kysymyspostaukseen kysymyksiä jos jotain kysyttävää on!

4 kommenttia:

  1. haha nooa on ihan innokkaan näkönen :D:D ja jejejejej tulit takasi ! voisin muute lähettää kysymyksii mut tiiän susta jo kaiken muutenki :D ja sit ne mun kysymykset olis muutenki jostai vähän ratsastuksesta poikkeavaa.... eini :D::D:D:D mut erikoispostauksista niii tee sun kavereista sillee ja läheisistä ja kaikesta sulle tärkeestä siis eläimet, tavarat, kaverit yms. vaikka oot tehny jo kavereista mut siitäki on jo ikuisuus :D mutjooo meikä lähtee lukee nyt kemian kokeesee ja tekee sitä äikän kirjotelmaa jote heipppa oot ihana ♥

    VastaaPoista
  2. jotenki en ylläty kun tuut selittää jotain random filosofiaa mutta mitäpä tuosta :') mä uskon että ne kysymykset vois olla jotain muuta kun hevosia, mutta niitä kysyt sitten facebookissa kiitos! :D sä haluat vaan sellasen tärkeäpostauksen koska tiiät että ite oot siinä... no eini. :D

    VastaaPoista
  3. mul ois pari kysymystä :)

    - haluisitko kisata isompaa ja enemmän ramseksella, sitten kun sill pystyy ?

    - mikä on sun lempväri hevosissa ja hevosten varusteissa?

    - onko kiva kun on kaks omaa heppaa, joista toisen saa kokona ite kouluttaa ?

    - miten sait esterilst estekammon pois ?

    - mitä varusteita haluisaisit poneilles ? kerro sillee suht. tarkasti

    - olitko HIHS'is ?

    tos nyt pari jotain huonoo :D

    VastaaPoista