keskiviikko 17. lokakuuta 2012

154. Kotiuduttu.

Eilen saavuttiin illalla yhdeksän aikaan kotiin, ja pääsin vihdoin sänkyyn joka ei keinu!

Eli siis menin sunnuntaina illalla Siljalle ja painuttiin heti paljuun. Ulkona oli aika kylmä ja about 40 asteinen vesi paljussa tuntui niiiin hyvältä! Makoiltiin siellä hetki ja mentiin sitten katsomaan koneelta miten Felix hyppäsi melkein 40 kilometristä. Kun se sitten lopulta loikkasi ja sitä näytettiin ylhäältä päin, mä ja Silja alettiin kiljumaan. :D

Tuijotettiin sitä sitten ihan herkeämättä ja selvisihän se sitten hengissä, vaikka kaikki muut jotka tuota on kokeilleet on kuolleet. Datattiin sitten lähes kahteentoista asti ja ruvettiin sitten nukkumaan Siljan erittäin ahtaassa sängyssä!



Aamulla herättiin varttia vaille kahdeksan ja lähdettiin vartin yli kaupunkiin Siljan hammaslääkäriin. Se oli nopea homma ja lähdettiin heti suoraan tallille. Käveltiin pitkät alkukäynnit ja tuuppailtiin kentällä. Oli kiva mennä tallille kun oli hyvät vaatteet päällä, mutta onneksi säilytän tallilla kenkiä ja saappaita, ratsastushousuja, hanskoja, kypärää jne. :D Mutta jouduin ratsastamaan koulutakilla! Kun oli ratsasteltu otettiin vielä kuvia syksyisessä maisemassa.




Rakennekuva!


Tallin jälkeen palailtiin Siljalle, syötiin, ja lähdettiin kahden aikaan asuntoautolla kohti Helsinkiä! Siinä vierähti melkein koko kolme tuntia nukkuessa kun yöunet oli jostain syystä jääneet vähän väliin... Silja opetteli nimittäin Venäjää sen verran mitä osasin opettaa.... Mutta kuitenkin, kun päästiin Helsinkiin mentiin melkeinpä heti laivaan. Baltic Princessillä oli aika ankeat hytit ja ankeat ovet hyteissä! Ne oli punaiset ja tosi raskaat avata. Me oltiin melkeinpä ylimmässä kerroksessa, nimittäin kasissa.

Mentiin reippaasti syömään, kierreltiin vähän laivassa ja kuvailtiin. Välillä käytävissä oli aika ahdistavaa kun humalaisia nuoria heilui siellä täällä ja meuhkasivat aika lailla.

Aurinkokansi
Sitten illalla kymmenen aikaan lavalla esiintyi Cheek! Ja yllätyksenä mukana oli Mikael Gabriel!! Istuttiin siellä 45 minuuttia ennen esitystä että saatiin hyvät paikat. Mutta siinä viihdytti kyllä tosi hyvä naislaulaja ennen sitä että ei valittamista.

MG

Cheek & MG

MG

MG


Täytyy myöntää että kuvasin enemmän Mikael Gabrielia kuin Cheekiä... Ja siellä myös jotkut nuoret miehet huutelivat lavan edessä että "PAITA POIS!!" ja MG ihmetteli siinä että yleensä ne on ne tytöt jotka haluaa paidan pois... Mutta lauloivatpahan alun Uniikin laulusta Paita pois. Ja ihmettelivät että porukat haluaa niiden keikalla Danin biisiä. :D

Sitten käytiin keikan jälkeen hytissä ja palattiin sitten katsomaan yöshowta. Siinä oli tehty erilaisia tansseja musikaaleista, esim. Hairspray, Chicago ja Cats. Oli hieeeeeeenot esitykset ja nätit äänet laulajilla. Mentiin Siljan kanssa nukkumaan joskus yhden aikaan ja nukahdettiin melkein heti.

Aamulla käytiin syömässä ja lähdettiin sitten kävelemään Tallinnaan. Käytiin SadaMarketissa jossa olin liian paljon kaikkea. Varmaan tuhansia laukkuja ja huppareita, kenkiä ja vaikka mitä! Tyydyin vain sitten ostamaan kotiin tuliaisiksi kahden kilon pussin karkkia. Käytiin kahvilassa ostamassa limut ja lähdettiin sitten takaisin laivaan. Myöhemmin iltapäivällä merellä oli järkyttävän isot aallot ja Princess keikkui tosi paljon. Käytiin syömässä perusannos lihapullia ja perunamuusia, mutta siitä tuli maha kipeäksi ja alkoi vähän oksettamaan. Moni meidän porukasta tuli ns. merisairaaksi. Käytiin kannella vähän hengittämässä raitista ilmaa ja mentiin sitten hyttiin makoilemaan. Oli vaikea pysyä edes pystyssä kun aallot oli niin järkyttävän suuret.

Käytiin sitten hetken päästä vähän kuvailemassa aurinkokannella, mutta minua alkoi nipistämään ja kouristamaan tosi paljon mahasta joten mentiin hissillä takaisin hyttiin aika pian. Aurinkokannella oli kuitenkin tosi kiva oleskella, kun siinä oli lasiseinät ympärillä ettei tuullut, ja oli aika lämminkin. Tykkäsin!

Huomatkaa Suomi horisontissa.


Tänään onkin sitten taas estevalkka Kinkkulassa ja Silja saattaa tulla mukaan jos kerkeää. Äitikin on videoimassa että materiaalia saadaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti