tiistai 30. lokakuuta 2012

166. Luonnollisesti.

Aion nyt mennä melkein koko talven ilman satulaa! En tajua miksi olen jaksanut junnata satulan kanssa niin pitkään, kun ilman on paljon kivempi ratsastaa. :)

Pikkuveli oli tänään ratsastamassa ja mentiin ilman satulaa. Harjoiteltiin ensin kahdeksikolla suurien ja pyöreiden volttien tekemistä sekä suoristamista volttien välissä. Sitten tehtiin aika paljon ravisiirtymisiä, ja Nooa pysyi hyvin selässä vaikka ratsasti ensimmäistä kertaa ilman satulaa!




Kun Nooa väsyi ratsastamaan minä hyppäsin selkään ja tein muutaman siirtymisen, mutta lopetin aika lyhyeen kun Esterillä oli hirmu isot tilsat. Se oli kuitenkin tosi mukava ja toimi hyvin. Ja ihanan lämmin. :D
Täällä muuten suli melkein kaikki lumet pois, mutta loskat jäätyi maahan joten on ihan sairaan liukasta. Kenttä ei sentään ole liukas, mutta yritäpä vaan kävellä kouluun.... :D Pannuttaa joka risteyksessä!



Poikkesin taas aiheesta. Käytiin ennen tallille lähtöä AgriMarketissa - josta me ostetaan kaikki hevostavarat, sieltä saa edullisesti ja nopeasti - ja ostettiin sieltä Ramsekselle siniset suojat. Löysin myös Esterille iki-ihanan riimun, joka maksoi vaan viisi euroa. Se on punainen ja siinä on valkoiset pehmusteet. :D Ihana tontturiimu!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti