keskiviikko 17. lokakuuta 2012

155. Valmennus vähän jäi.

Jep, elikkäs kävi nyt näin että trailerin johto ei mennyt auton töpseliin kiinni koska malli oli erilainen, joten jarrut ja valot kärryssä ei pelannut joten ei päästy matkaan. Soitettiin valmentajalle ettei päästä tulemaan, ja sitten mietin hetken että mitähän tekisin kun satoi aika lailla ja oli hämärää. Sainkin aika villin idean, eli halusin heti paikalla ratsastamaan Ramseksella! Lähetin Merin kysymään Tytiltä voisiko se tulla valvomaan, mutta Meri tuli aika nopeasti takaisin ja kertoi Tytin sanoneen että hyvin voisin mennä ratsastamaan sillä, kunhan äitini olisi mukana.

Ja niinhän minä sitten meninkin! Eli tänään ratsastin ensimmäistä kertaa Ramseksella! Laitettiin se valmiiksi ja talutettiin kentälle. Märkä keli ja huono kentän pohja ei haitannut yhtään. Äiti piti kiinni kun kiipesin selkään ja ihastuin palleroon heti. Kävelin vähän aikaa ja otin sitten ohjia vähän enemmän tuntumalle. Ramses oli aivan ihana ja juuri sellainen millaiseksi sen kuvittelin. Ratsastin kentällä vähän sinne tänne, olin ympyrällä ja taivuttelin sitä vähän. Ravasin myös molempiin suuntiin ympyrällä, vaikka Ramseksella oli vähän tahti hukassa ja välillä sen saanut sitä kunnolla hidastamaan ja välillä sitä sai pyytää eteenpäin tosi paljon. Mutta kyllä se tahti sieltä löytyi sitten lopuksi!

Pahoittelen huonoa laatua, mutta sää oli mikä oli!









Ratsastin vielä Esterillä kentällä, mutta tuli jo niin hämärää ja Esteri oli niin jäykkä eilisestä maastolenkistä ja haluton tekemään mitään, että en jaksanut vääntää enää koulukiemuroita. Laittelin sen pois ja pian lähdettiin kotiin.

Saatte vielä videomatskua tän päivän Ramseilusta. Toivottavasti ette ainakaan kovasti hauku lyttyyn meidän menoa, kun on  kumminkin eka kerta kyseessä! :) Videoon

4 kommenttia:

  1. Ramses näyttää just sopivalta sulle! Kiva kun pääsit vihdoin ratsastamaan sillä. :) aiotko nyt miten paljon ratsastaa sillä jatkossa?

    VastaaPoista
  2. Kiitti! (: Aion varmaan noin kerran viikossa ratsastaa sillä, ja Tytti kouluttaisi sitä 2 kertaa viikossa. Kolmivuotiaalle 3 kertaa viikossa on ihan hyvä määrä.

    VastaaPoista
  3. ai ramses onkin vasta kolme,luulin että olisi jotain 5wee :)ramses on tosi upea ja siitä tulee varmasti loisto ratsu.kyllä huomaa että sitä on hyvin ja oikein koulutettu.tiedän pari nuorta hevosta millä on ns.väännetty ratsastusta aivan liikaa ja koulutettu väärin,sit ne on niin hermokireällä eikä nauti hommasta yhtään :( kolme kertaa viikossa onkin sopiva määrä,jatkakaa samaan malliin!tätä sun blogiasi on kiva lukea. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivasta kommentista. :) Ramses on kyllä omastakin mielestä koulutettu tosi hyvin, ja nämä jotka ovat sitä kouluttaneet ovat tosi tasokkaita ja ite tykkään. Olen kyllä aika hämmästynyt että Ramses kulkee näin hyvin, kun olin vasta ekaa kertaa selässä. :D
    Kiva että tykkäät!

    VastaaPoista