sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

251. Haaste ja valmennus.

C. Pinja, joka ratsasti Esterin tänään.
Essin blogista nappasin hyvän mielen haasteen, jonka ohjeet ovatkin tuossa kuvassa! Haastan jokaisen blogin lukijan ja anonyymitkin voivat toteuttaa tämän haasteen, jos vain lukemissasi blogeissa on mahdollista kommentoida anonyyminä.


 Haastan ainakin nämä blogit sekä kaikki halukkaat:

Iina Arvaja & Rockfield Honesty
the reason why i smile
Ponitytön elämää
Venla ja hepat

Linkkailkaa myös blogejanne kommenttiboksiin, jos haluatte saada pirteitä kommentteja! :) Aloitan kierroksen.

Sitten muihin juttuihin, olin siis tänään estetunnilla Nipsulla. Ei vietykään Esteriä tänään Aramaraan, sillä oltaisiin hypätty ja ponilla on hypätty tällä viikolla jo kaksi kertaa... Pelkään sen jalkojen puolesta. Hypätään kuitenkin huomenna, ja sitten on ihan ok hypätä kun tänään sillä mentiin koulua.

Nipsu oli oikein kiva ja reipaskin, vaikka viime kerralla sitä joutui aluksi potkimaan eteenpäin. Mentiin B-merkin radan juttuja mutta ei koko rataa. Tehtiin tosi paljon tiukkoja käännöksiä ja kun ison okserin jälkeen piti kääntää heti tiukasti takaisin uralle ja jos jäin vähänkin liian pitkäksi aikaa etukenoon, Nipsu otti ilon irti, kiskaisi pään alas ja heitti muutaman pukin! :D Eihän siinä muuta kuin keräsin nauraen ohjat takaisin tuntumalle ja jatkoin seuraavalle... Jumppasarjalla meinattiin mennä liian lähelle sisäisiä tolppia ja pelkäsin jalkojeni puolesta, kerran se niille pysähtyi ja välillä tuntui että oma istunta ei ollut ihan kondiksessa. Mutta jostain syystä silti oli ihan superhyvä mieli valmennuksen jälkeen! Tuosta on kuitenkin tosi hyvä parantaa, ja osittain pysähtymiset esteelle oli omia syitäni. :)

Kesä-Nipsu 2011

2 kommenttia:

  1. Uuuu, tää ulkoasu on ihana :)

    http://hurrinjaiiriksen.blogspot.fi/2013/03/58-maastoilua.html#comment-form

    VastaaPoista