maanantai 4. maaliskuuta 2013

233. Mökkiviikonloppu.








Vietettiin viikonloppua Siljan mökillä, ja olihan siellä kaikenlaista tekemistä! Rakennettiin korttitaloja, pyörittiin jäällä kameran kanssa ja juteltiin. Oon aika tyytyväinen noihin mun korttitaloluomuksiin, koska oli eka kerta kun rakensin tuommoisia! Oli muuten tosi jännää puuhaa, vaikka kuinka monet kerrat heitin kortit lattiaan ja meinasin jo antaa periksi. 

Tultiin sunnuntaina aamupäivällä pois ja mentiin melkeinpä suoraan tallille. Tehtiin äitin ja Siljan kanssa Esterille ja Ramsekselle lastausharjoituksia, jotka osoittautuivat Esterin kannalta vähän liian jänniksi. Poni pääsi tokalla kerralla ryntäämään ulos, ja sitten se sai idean että ahaa, "ei mun tarviikkaan tonne mennä, kun vaan heittäydyin pois!" Ja sitten alkoi rumba. Heivattiin kärryn ja poni peruutti pari kertaa ulos. Sitten kun se sinne saatiin lopulta ihan mallikkaasti, se alkoi istua takapuomille ja rynkytti sitä vasten. Kun Silja alkoi aina antaa läpsäyksen persuksille kun se painoi sitä vasten, niin eipä enää istunut. Minä otin Esteriä aina eteenpäin ja Silja näpäytti takamukselle. Sitten Esterin toinen ongelma on, että se ryntää aina ulos kärrystä ja raapii ulkopuolen kylkensä ulkoseinän oven reunustaan, kun se painautuu ulkoseinää vasten. Siinä lähtee aina roimasti karvatuppoja... No, harjoitellaan lisää, niin ehkä se siitä. 

Ramses meni taas aika reippaasti koppiin, mitä nyt vähän hidasteli ja poukkoili. Kuitenkin se saatiin rauhassa sisään ja rauhassa ulos, se on se päätavoite! Ramseksellekin vaan lisää harjoitusta. 

Sitten ratsastin Esterin ilman satulaa, ja voi että ponilla oli taas vauhtia... Se oli vieläkin ihan täpinöissään lastausharjoituksista ja pyöri kun yritin nousta selkään, kiirehti alkukäynneissä ja yritti selvästi päättää, että mitä vauhtia me mentiin. Mutta olihan tuossa hämmästyttävässä eteepäinpyrkimyksessä hyviäkin puolia, nimittäin jos hepalla on noin paljon omaa energiaa eteen, se on helppo ratsastaa aluksi eteen alas ja rauhoittumaan, ja sitten ottaa muotoa vähän korkeammaksi ja takapää toimii helposti ja kevyin avuin.







2 kommenttia:

  1. Ihana blogi ja tosi kivoja kuvia! :-) Oot super nätti <3 :)söpö koira :)

    http://lovinclothes-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitti paljon! :) Sullakin on kiva blogi, kurkkasin. :)

    VastaaPoista