perjantai 29. maaliskuuta 2013

249. Onnesta soikeana!

 Menin tänään Ramseksella! Vauvasta on tullut huippu. :)

Videopostauksen lataaminen ei sitten onnistunutkaan, sillä siinä ilmeni joku virhe, joka oli nimeltään x2362583945 tai jotain sinnepäin, suomeksi kiitos? No enpä saanut sitten postausta ladattua, ärsytti tosi paljon...
Saatte kuitenkin nyt aika paljon kuvia ja asiaa.
Olin siis keskiviikkona Ninnun estevalkassa kahden muun ratsukon kanssa, ja Esterillähän sitä intoa ja vauhtia riitti. Piti tulla ravissa puomille ja ristikolle, niin Ninnu jo ihan valmiiksi sanoi, että Esteri saa tulla vähän reippaampaa tahtia kuin muut, sillä se taitaa olla ponissa veressä. :D





Tultiin myös viistosti kahdeksikkoa pystylle, joka oli kohtisuoraan päätyjä kohti. Esteri imi esteelle ihan kunnolla ja välillä lähti jopa liian lujaa, mutta sain sen lopulta hyvin kuriin ja kuuntelemaan. Päädyssä piti aina ottaa heppa kunnolla kontrolliin jotta saatiin ohjattua sille uudestaan, toiseen suuntaan viistosti. Se oli oikeasti vaikeaa!
 Tultiin myös linjaa, jossa oli portti ja pysty. Esteri meni näistä hienosti yli, eikä se enää ota semmoisia pikkuaskeleita ja jarruta portillekaan, vaan menee reippaasti yli ja uskaltaa lähteä kauempaakin! Se on iso kehitys viime kesään. 




Tämä ja ylempi kuva meni huonoksi laadultaan, sillä aurinko meni piiloon eikä valoa ollut tarpeeksi.
Eilen eli torstaina äiti oli Annin estetunnilla Esterillä, ja ne meni sen verran pieniä, että Esterin jalkoihin ei sen jäljeltä onneksi tullut mitään, kun oli kaksi hyppypäivää. Esteri meni oikein mallikkaasti.

Tänään oli sitten se suuri päivä! Pitkästä aika pääsin taas Ramseksen selkään, ja voi että sen on kyllä huippuponi ja Anni on tehnyt sen kanssa mahtavaa työtä! Se on täysin erilainen ja paljon herkempi verrattuna edelliseen muutama kuukausi sitten.
Ja ratsastuskuvista huomaa että jalustimet oli jonkin verran liian lyhyet, mutta en jaksanut ruveta niitä säätämään kun olin jo selässä. Istunta muuttuu jossain osin könötykseksi, mutta ei sekään maailmaa kaatava asia ole!
Huomenna uudestaan!













"ooo kamera!"



5 kommenttia:

  1. Vooi eeiii kun Ramses on IIIHAANAA!!!

    VastaaPoista
  2. Waaau, Ramses on ihan super hieno, ratsatat sillä ihan älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
  3. Voi miten valloittava etenkin tämä nuorempi tapaus, saat hänestä vielä hienon pelin itsellesi! :) Tsemppiä nuoren kanssa, ota ilo irti sen kanssa yhdessä kehittymisestä!

    VastaaPoista
  4. Kiitokset! :) Se on kyllä upea ponipoju, ja toivottavasti vain paranee vanhetessaan. :)

    VastaaPoista