tiistai 26. maaliskuuta 2013

247. "Esteriiiii ei sinne!"

 

Touhuilin tänään Esterin kanssa kentällä ihan kaksistaan kaikenlaista: peruustusharjoituksia, väistöjä, seuraamista ja siirtymisiä - kaiken maasta käsin. Hienosti Esteri seurasi ja teki kaikki mitä pyysin pienen harjoittelun jälkeen, mutta sitten keskittyminen välillä herpaantui ja poni juoksi vähän matkan päähän. Menin vain kyykkyyn selkä ponia kohti, vilkuilin sitä välillä ja pyörittelin lunta käsissä. Tietty ponityttö tuli uteliaaksi ja tuli sitten tökkimään että "hei, anna mullekin sitä!"





Polo jaksoi jonkun aikaa haukkua kentän vieressä, mutta sitten se kyllästyi, istui ja tuijotti vaan mitä
me touhuttiin.





Kiipesin vielä selkään ja ratsastin ainakin 40 minuuttia. Puolen tunnin jälkeen Esteri hoksasi sen idean, että se joutui oikeasti töihin ilman kuolaimiakin ja kulki sitten lopuksi nätisti peräänannossa ja toimi oikein, ei vaan humppaillut ravissa ja hölkötellyt miten halusi.

Alustavaa viikko-ohjelmaa:

Ma: vapaa
Ti: Maastakäsinharjoituksia + ilman varusteita läpiratsastus
Ke: Mahdollinen hyppäri
To: Äidin estetunti
Pe: Äiti menee Esterin, minä Ramseksen Annin kanssa puoliksi
La: Maasto
Su: Koulutunti Aramarassa (ponit viedään sinne)

Onko teistä muuten ok että laitan vaikka maanantaisin tai alkuviikosta alustavan viikko-ohjelman? Sitä on itsekin helppo seurailla ja mennä sen mukaan.

Tälläisillä virityksillä ratsastelin. Olisin ottanut naruriimun ja siihen pehmusteen turvalle, mutta naruriimu jäi kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti