sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

245. Onnistunut viikonloppu.


Eilen ja tänään lastattiin poneja onnistuneesti, ja muutenkin on ollut tosi kiva vaikkakin aika työntäyteläinen viikonloppu! Eilen käväisin ponin kanssa aika rankassa maastossa vähän alle tunnin ja myös pois päin tallista Esterillä tuntui olevan menohaluja. Kävin vasta iltapäivällä, mutta silti oli tosi valoisaa.

Tänään aamulla neitokakaduista kaksi uskaltautui istuskelamaan tuolille ja syömään herkkuja, joten kaivoin kameran esiin ja räpsäisin niistäkin pari kuvaa. Sulo on kuvauksellinen. :) Ja sehän on tosiaan tyttö vaikka nimi on pojan. 


Yhden aikoihin pääsin tallille ja melkein heti lähdin kentälle ratsastamaan Esteriä. Menin ilman satulaa koulua ja yritin ratsastaa ihan kunnolla sen läpi ja tehdä treeniohjelman mukaan niitä puolipidätteitä ja tehdä koko ajan erilaisia tehtäviä että saisin sen ratsastettua läpi. Esteri oli ihan ok, jos ratsastus jaettaisiin kolmeen osaan niin se olisi hyvä-hyvä-huono, nimittäin lopussa kun tarhoihin jaettiin heinää ponin keskittyminen alkoi herpaantua eikä se oikein jaksanut vääntää koulua, mutta lopetin hyvään tunteeseen. :)

Istuskelin kentällä sitten kamera kourassa kun muut ratsastivat ja sainkin ihan kivoja kuvia kun aurinkokin paistoi ja oli tosi lämmin.








Loppuilta menikin heppojen sisälle hakemisessa ja laiteltiin Merille heppoja kuntoon että se sai lennossa vaihdettua ratsua, jotta mahdollisimman moni pääsisi liikkumaan.

Pyörin Ramseksenkin kanssa vähän aikaa kentällä ja tehtiin maastakäsinharjoituksia, ne nimittäin tuli tarpeeseen! Ramses ei oikeastaan lainkaan kunnioita ihmisen omaa tilaa, joten aletaankin sitten harjoittelemaan tottelevaisuusjuttuja myöhemminkin. 



2 kommenttia:

  1. Paljonko Ramses on korkea? :)
    Minkä korkuisia sen vanhemmat oli?

    Onko tuo iso heppa Silli?

    VastaaPoista
  2. Ramses on nyt suunnilleen 150-155 cm, mutta sitä ei ole taas aikoihin mitattu joten saattaa reippasti olla sen ylikin.
    Ramseksen äiti oli 146 cm ja isä 148 cm, eli pojasta on tullut mukavasti niitä isompi. :)

    Jos meinaat tuota joka on Esterin kanssa samassa kuvassa, niin on se Silli. :)

    VastaaPoista