keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

252. Sekalaista asiaa kuvien kera.

Tässä on taas tapahtunut kaikenlaista, mutta blogin puolelle en ole ehtinyt edes kurkata! Olen löytänyt uuden innostuksen, nimittäin vatsalihashaasteen, terveellisen ruokavalion (hedelmät, marjat, vihannekset, kasvikset yms.) ja muutenkin näen liikunnan ihan uudessa valossa! Tietty ratsastus on tosi tärkeä osa mun kuntoa ja henkistä terveyttä, mutta lenkkeily ja muutenkin kävelyllä käyminen on ihan uusi ulottuvuus ja paljon mukavampaa kuin ennen! Tämä taitaa johtua ihanasta blogista, jonka löysin sattumalta ja joka tsemppaa mua älyttömästi: Start living your best life.

Lenkin jälkeen on pirtee olo!

Viime päivien kuvailuja
Sitte asiaan. Oltiin maanantaina taas siellä Aramaran estevalkassa ja vietiin Esteri sinne joskus kolmen aikoihin. Se meni mukisematta koppiin ja hienosti saatiin lastattua myös toisessa päässä. Ihan ok se tuli myös sieltä ulos. Mentiin tunnilla samoja juttuja mitä Nipsun kanssa sunnuntaina, ja Esteri hyppäsi upeasti kaikki esteet eikä edes jäänyt miettimään esteiden kokoa tai tulokulmaa tai mitään muutakaan turhaa! :D Ei tullut minkäänlaisia pikkuaskeleita eteen vaan poni saattoi jopa venyä liian pitkäksi ja uskalsi lähteä jopa vähän liian lujaa.

Kuvista kiitos Jennalle!





Tänään sitten ratsastin herrasmiehen ja kentällä oli ekaa kertaa muitakin kun menen sillä, joten Ramses oli aika jännittynyt eikä oikein viitsinyt keskittyä. Saatiin kuitenkin yhteistyö toimimaan kun yksinkertaisesti lauloin sille. Keksin Ramsekselle ihan oman laulunkin.

Ei meillä oo kiire mihinkään,
meitä ei viiä minnekkään.
Täs ollaan vaan mä ja sä,
meijän kuplaan mahtuu vaan kaks.


Ihme kyllä rauhallinen lauleskeleminen toimi ja poni rentoutui enemmän! Laulutaidot kunniaan! :D



Tsekatkaa ryhti ilman takkia!







3 kommenttia:

  1. Ramses näyttää hyvältä näin sileellä... Ootteko jo hypänneet selästä vai onko mennyt tähän asti vain irtona??

    VastaaPoista
  2. Aika hyvin oivallettu tuo laulaminen rentoutuskeinona :D Onkohan kukaan tehnyt jotain tutkimusta laulamisen/musiikin vaikutuksesta hevosten suorituskykyyn ja stressitasoihin? Olis kiintoisaa lueskella ja kokeilla itsekin käytännössä.
    Sulla on kadehdittavan hyvä istunta. Samaan aikaan rento, mutta selkä on suorassa ja oot tosi vakaan näköisesti satulassa! Keep up the good work :)

    VastaaPoista
  3. Kiitti paljon molemmille! Ite en ole Ramseksella vielä hypännyt, mutta kyllä me varmaan päästään tässä lähiaikoina estetunneille! :) Meidän valmentaja kuitenkin ratsastaa sitä muutaman kerran viikossa, ja on pari kertaa myös hypännyt ja hyvin Ramses homman hallitsee.

    Laulaminen on ainakin meidän heppoihin tehonnut ihan kohtuullisen hyvin, mutta periaatehan on kai se rauhallinen ääni ja semmoinen sointuva lauleskelu. :) Ainakin se kuulostaa mukavammalta kuin kimeä kimitys. :D Oon ruvennut nyt panostamaan tuohon omaan istuntaan ja keskityn lähes koko ajan siihen, kiitos kuitenkin ja mukava että se on huomattu! :)

    VastaaPoista