perjantai 1. maaliskuuta 2013

232. Suuuri kuvapostaus - viimeinkin!


Viime päivät on ollut ihanan aurinkoisia ja valoisia! Ollaan saatu onnistumisia ja paljon kuvia, jee!
Keskiviikkona siis ratsastin Esterin ekaa kertaa koko viikon jälkeen, ja poni oli oikein kiva, mitä nyt vähän hidas avuille ja ponikin vähän pullahtanut viikon loman aikana... No, pääsipä se sitten ainakin hommiin. Menin kevyesti jotain 20 minuuttia kentällä, ja pohjakin oli ihan kiva. Tällä hetkellä se on oikein hyvä ratsastaa, kun se lanattiin.

huomatkaa uusi liivi!

Sitten käytiin ottamassa kivassa ilmassa pari kuvaa kentällä.


Ja torstaina olikin Ramseksen eka estevalmennus! Jo heti lastaamisessa ilmeni pikkuongelmia, kun Ramses jumittui täysin, esitti laamaa eikä suostunut astumaan jalallakaan koppiin. Mäkin menetin siinä hermot, mutta menihän se lopulta sinne.
Ramses meni Aramaralle Ville Kulkkaan estevalkkaan ja oli siinä yksin. Anni ratsasti sillä, ja sehän meni tosi upeasti! Olin aiemmin aatellut, että ne menee vaan jotain puomeja + kavaletteja ja pikkuristikoita. Mutta ei! Pari hyppyä ristikolle ja okserille, sitten jo pari tehtävää peräkkäin ja lopuksi kolme rataa, joissa viimeinen este oli 90 cm okseri jossa oli lankkulaine.




90 cm!


Mitähän tuosta ponista vielä tulee... jotain suurta toivottavasti!
Tänään meillä oli leffailta ja ennen sitä leikin Esterin kanssa kentällä ja tehtiin vähän maastakäsintyöskentelyä. Tosin siellä oli taas niiiin nätti ilma, että pakkohan niitä kuvia oli ottaa!






3 kommenttia:

  1. Ramses on niiiiin hieno !! :) ihania kuviaa <3
    lutuset :3

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten hieno ponny tosta ramseksesta on tullu<33 Niin komeesti näyttää hyppelevän! Sää saat siitä kyllä kunnon kisatykin iha varmasti

    VastaaPoista