lauantai 23. maaliskuuta 2013

243. Kehitystä tapahtunut?

Esteri hyppäsi eilen portin! Ensimmäisellä yrityksellä! Jihuuuuuuuu! Luottaako se oikeasti muhun niin paljon, että se hyppäsi sen portin vaikka sitä varmasti pelotti tosi paljon? Sen hypyn jälkeen Esteri tuntui juuri sellaiselta että "voi juku, mähän uskalsin! Oon paras!" Ja sitten se laukkasi oikein urheasti seuraavalle esteelle ja hyppäsi senkin. Hieno heppaaaaaaa!

Meillä oli siis Merin estetunti eilen ja mentiin alkuverkkojen jälkeen sarjaa niin, että piti päättää montako laukkaa siihen väliin ottaa, ja sitten myös ratsastaa se väli sillä laukalla. Ensin alkuun Esteri oli aika innokas ja se pisti 16 metrin väliin neljä laukkaa, mutta sitten siihen sopi hyvin viisi laukkaakin. Meillä meni aika kauan siihen tehtävään ja sitten tultiin niin, että se sarja ja sitten päädyn kautta niin kuin lävistäjällä olevalle portille (jonka Esteri hyppäsi ensi yrittämällä) ja siitä neljä laukkaa sarjan ensimmäiselle osalle, eli sille ensimmäiselle pystylle.

Tultiin tehtävää molempiin suuntiin, mutta toisella lävistäjällä oli punainen portti. Se olikin sitten Esterin mielestä ihan kaamea juttu, ja sille se jökitti kolme kertaa.
Muuten valmennus oli minulle ja Esterille oikein onnistunut, jee se portti!

Harmi kun en saanut isommista esteistä kuvia vaan pelkästään verkkahypyiltä. Mutta parempi tämä on kuin ei mitään!







Ma: Koulutreeni, läpiratsastus
Ti: ohjasajo
Ke: Ninnun koulutunti
To: vapaapäivä
Pe: Merin estetunti
La: Maastoilua
Su: Koulutreeni, ilman satulaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti