lauantai 30. maaliskuuta 2013

250. Tyhmä satula.


Tarkotus olisi nyt ruveta ratsastamaan Ramsesta pari kertaa viikossa, ja olen ihan innoissani siitä! Mahtia. :)

Tänään siis menin nuorukaisen, juoksutin ensin, ja poju oli kyllä niin lupsakka että sinne selkään uskalsi kyllä hyvin kiivetä. Rupesin melkein heti ravailemaan ja tekemään siirtymisiä että Ramses
saisi uutta ajateltavaa kun koira pyöri siinä kentän vieressä ja moottorikelkkoja meni välillä pihalla.
Ratsastin Ramsesta vähän päälle puoli tuntia, ja se oli oikein hyvä! Pidennettiin edellisestä niitä jalustinhihnoja kahdella reiällä ja oli paljon helpompi ratsastaa. Laukassa tosin en pysty vielä rentoutumaan, sillä jos rentoudun, jalkani alkavat liikkua liikaa enkä haluaisi häiritä ponia, saattaa johtua satulastakin. No, harjoitus tekee mestarin!
Tuo istunta näyttää vieläkin järkyttävältä köyryltä, mutta se ei oikeasti ole tuollainen. Takki jää tuonne satulan ja jalkojen väliin, ja se tekee istuntani ihan idiootin näköiseksi. Mutta sitten oikeastaan jalatkin on selvästi vähän liian edessä...  Miksi ratsastus on niin vaikeaa.







En tykkää tuosta satulasta... Olen valittanut siitä ennenkin, ja tulen varmaan valittamaan tulevaisuudessakin. Tekisi niin mieli ratsastaa Esterin satulalla! Tuossa satulassa ei ole mitään tukea oikein missään, mutta pakko mennä sillä on mikä on. Seuraava satula on sitten parempi!

Ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti