sunnuntai 25. marraskuuta 2012

186. Masan tallipäivä!

Masa oli tänään mukana tallilla, ja annanpa pikkuherran itse kertoa hurjan jännästä aamustaan!

"Heippa! Pääsin tänään taas mukaan tallille, ja aluksi kaikki oli hurjan jännää! Kun käytiin ensin hakemassa se iso kavioeläin mutaisesta tarhasta, haukuin lähellä olevia hevosia kauemmas kun ne ahdistivat suunnattomasti. Kohta kuitenkin Esteri alkoi näyttää aika pieneltä muihin isoihin ja roteviin hevosiin verrattuna, joten minua ei pelottanut enää niin paljon kun tulimme talliin. Sain juosta tallissa vapaana kun ovet oli suljettuna, ja Esterin jalkoihin meneminen olisi ollut tosi jännää, mutta minua kiellettiin ankarasti enkä saanut mennä liian lähelle hevosta.


Löysin kuitenkin yhden avoimen oven, joka johti sellaisen kukkulan päälle, ja se kukkula oli pelkkää lantaa ja turvetta! Mikä paratiisi! Minut kuitenkin kutsuttiin sieltä nopeasti pois, ja kuuliaisena poikana tottelin emäntää ja palasin takaisin tallin puolelle. Kun Nina oli laittanut Esterin valmiiksi, lähdimme kentälle. Sain tutustua moniin heppoihin ja joillekin haukuin koska ne näyttivät alaviistosta aika isoilta ja pelottavilta! Esterin kanssa olisi kuitenkin ollut tosi kiva leikkiä, mutta taas minua kiellettiin karkaamasta ponin jalkoihin... Viimeksi kun olin tallilla, jopa leikin köydenvetoa Esterin hännällä, mutta nyt minua ei päästetty leikkimään.


Pyörin kentällä koko ajan kun Nina ratsasti ja olisin kovasti halunnut juosta ja riehua, mutta töppöjaloilla ei oikein ole helppo pysyä neljä kertaa isomman tahdissa. Tekemistä kuitenkin riitti enkä tylsistynyt ollenkaan!









Sain myös poseerata Esterin vieressä ratsastuksen jälkeen, ja sehän sopi tällaiselle komistukselle!


Eihän ne hevoset olleetkaan niin pelottavia... Saatan lähteä tallille mukaan toistekin! Heippa siihen asti!"

6 kommenttia:

  1. Vooiiii kun Masa on SÖPÖ!!!

    VastaaPoista
  2. tää oli kiva !(: millo teet sen tallipäivä -videopostauksen ?

    VastaaPoista
  3. Kiitti molemmille! :) Teen sen joku viikonloppu sitten kun on valosaa, mutta tänä viikonloppuna en ehdi. Lauantaina mennään kyllä varmaan maastoilemaan kauemmas porukoiden ja koirien kanssa, joten sieltä tulee varmaan kuvapostaus jos ei muuta. :)

    VastaaPoista
  4. haha, voi masaa :D se on niin ihana :3

    VastaaPoista