lauantai 17. marraskuuta 2012

180. Takaisin hevosen selkään.

Nyt on ollut bloggaamisesta pari vapaapäivää, ja ratsastamisesta myös. On niin pimeää, mustaa, sateista, ankeaa, tylsää ja lumetonta, ettei todellakaan tee mieli ratsastaa mitenkään tavoitteellisesti tai kirjoittaa blogiin.

Ratsastin kuitenkin Esterin ekaa kertaa tällä viikolla eilen, sillä on ollut muutama vapaapäivä ja äiti on mennyt sillä kai pari kertaa ja Silja ratsasti sillä toissapäivänä. Otin satulan kun halusin kokeilla miten tuo jalka kestää, eli ratsastin ekaa kertaa Ramses-tapaturman jälkeen. Nousin selkään oikealta puolelta, kun en voinut vasenta jalkaa koukistaa jalustimeen. Pääsin kuitenkin selkään ja menin kentälle, mutta keventäminen ei onnistunut melkein yhtään. Jalkaan särki keventäessä niin paljon, että alkoi oikeasti heikottamaan siellä selässä. Sitten meninkin vain harjoitusravia.


Tänään tallilla pidettiin "pikkujoulut", eli syötiin jouluruokaa hyvässä seurassa. Oli tosi kivaa! Ruoan valmistumista odotellessa minä ja Silja keksittiin hyvää viihdettä, eli minä heitin pähkinän korkealle ilmaan ja Silja sai sen siepattua suuhunsa.
Minä rakastan jouluruokaa, ja söin varmaan puolet siitä kinkusta. :D Lapset söi pirtissä ja aikuiset keittiössä, joten minä, Meni Silja ja myöhemmin myös Pinja juteltiin siellä sitten ja suunniteltiin myös maastoesteviikonloppua.

Huomenna ajattelin mennä kavaletteja, puomeja ja kavaleteista ja jotain pientä jumppasarjaa. Voisin tehdä huomisesta jonkun kuvapostauksen? Että tulisi paljon kuvia huomisesta talleilusta kun ajateltiin mennä jo aamulla. Kunhan olisi vain hyvä sää, niin sinne jaksaisi kameran kanssa raahautua. Blogista on muutenkin tullut ihan tylsä kun postaukset on juuri tällaisia paljon-tekstiä-yksi-vanha-kuva- postauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti