tiistai 13. marraskuuta 2012

178. Polvivammaisena ja muuta turhaa.

En ollut eilen koulussa enkä tänäänkään koska olin kipeä, mutta menin kuitenkin äitin kanssa kolmen aikaan tallille. Ajateltiin nimittäin lähtee maastoon Ramseksella ja Esterillä, ja Birgitta tulisi Harmolla mukaan. Olenkin ajatellut että mulla on mennyt Ramseksen kanssa ihan liian hyvin, joten tänään meidän jutut meni sitten ihan päinvastaiseen suuntaan. Arvaatteko jo? Vinkkinä, että jos ei tunnu paremmalta illalla niin lähdetään ensiapuun.

Meri autto mut selkään tallin pihassa josta viime viikollakin lähdettiin maastoon, ja silloin Ramses oli ollut ihan nätisti. Meri kiristi vähän vyötä kun olin selässä ja nostin jalan siihen satulan eteen. Ehdin ottaa sen takaisin paikalleen ja pyytää Ramsesta eteenpäin ihan hennosti pohkeilla, kun se ajatteli että "Ahaa, mullapa oli eilen vapaapäivä, tänään olen OIKEIN reipas!!" Ja sitten lähti komeat pukkisarjat ja pystyynhyppimiset ja minä pysyin siellä vähän päälle minuutin, yritin kääntää sen autoa kohti että se pysähtyisi mutta ei, Ramses väisti hienosti ja käänsin sen kohti kivireunaista kukkapenkkiä ja lipputankoa mutta Ramses teki hienon pukkiloikan sinne ja rikkoi siitä tiilet ja sitten se teki kaikista isoimman pukin ja kohtasin äiti maan. Tuntui siltä kuin olisin ollut rätti joka viskottiin suoraan kovaan maahan. Eikä siinä vielä kaikki! En ehtinyt kierähtää alta pois enkä edes tajuta mitään, kun Ramses jo loikkasi kaikella antaumuksellaan vasemman polveni päälle ja sitten karjuin kipua siinä kun himpskatin elukka loikki tiehensä. Meri onneksi sai sen kiinni, mutta ei se enää paljon auttanut kun polvi oli jo murskana.


Makasin siinä maassa sitten ja vähän ajan päästä nuo auttoi mut ylös. Menin hetkeksi autoon istumaan ja rauhoittumaan. Ajattelin ihan tosissaan että se on murtunut, ihan murskana eikä koskaan parane, mutta kohta pystyin jo taivuttelemaan sitä ja kävelemään tosi hitaasti. Juoksutettiin sitten myös hieman herra Vauhdikasta että se ei saanut palkinnoksi päästä karsinaan heitettyään minut selästään. Mutta onhan tuo jalka nyt vähän kipeä, siinä meni parista kohtaa aika pahasti iho rikki mutta muuten taitaa olla kunnossa. Katotaan nyt miten ilta menee, ja miten pääsen huomenna kouluun.


Ja sitten vähän sitä "muuta turhaa". Oon pohtinut blogin joulukalenteria, ja päätin kirjoittaa sellaisen tarinan jonka nimi on "24 päivää jouluun" ja siitä yksi kappale on yksi päivä, ja julkaisen joka päivä yhden kappaleen tarinasta. 24 päivä kaikki ongelmat ratkeavat jne, miltä kuulostaisi? :D
Ja sitten että kun saadaan vielä 1 lukija ja niitä on tasan 40, minkä erikoispostauksen tekisin? Joku videopostaus? Jotain muuta? Ehdotuksia? :D

3 kommenttia:

  1. normi päivä tallilla videopostaus!:)
    ja se joulu kalenteri juttu on hyvä!:) paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  2. Okei, voin tehdä sitten sellaisen ja jotain muutakin, jos muita ehdotuksia tulee. :) Kiitti ja yritetään parantua!

    VastaaPoista
  3. Onnea oli rutkasti tänään matkassa ettei pahemmin päässyt sinua sattumaan. Tilanne näytti todella vaaralliselta :(..kiva kun jo pystyt ajatteleen mukavia uusia juttuja, eli kalenteri olis kiva ja aina kaikki kuvat ja videotkin (varsinkin ne missä Harmokin vilahtaa ;).

    VastaaPoista