lauantai 24. marraskuuta 2012

185. Robin Hood!

Ratsastin tänään Siljan puolesta ilman satulaa Robsun, ja se oli ihan mukava, kunhan aluksi nyt vähän keskusteltiin että miten reagoidaan ja mihin ja mihin suuntaan mennään ja mitä tarkoittaa sisäpohje... Mutta Robsu oli muuten tosi hyvä ja hetkittäin löysi kanssa hyvän tahdin ja muodon. En vain ole taas pitkiin aikoihin ratsastellut sillä, niin piti taas muistella että mistä napeista sitä taas paineltiinkaan. :D


Käytiin aluksi alkukäynnit maastossa, ja sitten kentälle mennessä Robi oli jo hyvin kävellyt. Tehtiin aluksi paljon pysähdyksiä käynnissä ympyrällä, että sain ponin kuulolle. Otin pari ravi-käynti-ravi siirtymistä, ja menin sitten molempiin suuntiin vähän loivaa pohkeenväistöä että sain sisäpohkeella sen toimimaan. Päädyin työskentelemään toiseen päätyyn ravi- ja käyntisiirtymisillä molempiin suuntiin, että Robi alkoi toimimaan.

Tunsin hetkittäin miten kivasti Robin selkä pyöristyi ja se alkoi käyttämään koko kehoaan, mutta ne hetket kestivät aina vain muutaman askeleen ja sitten Robin takajalat jäivät jonnekin tosi kauas eikä se jaksanut ravata omalla moottorillaan. :D Kuitenkin loppua kohti Robi parani huomattavasti ja se ravasi peräänannossa koko ajan pidempiä pätkiä.





Väsy poni :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti