lauantai 10. marraskuuta 2012

176. Tuplasijoitus

Tänään koulukisoissa Esteri sijoittui kahdesti, nimittäin minulla junioriluokassa kolmanneksi ja äitillä senioriluokassa toiseksi. :) Hieno poni! Hepathan oli jo Aramaralla, joten mentiin sinne suoraan joskus puoli neljän aikaan. Laitettiin Esteri reippaasti kuntoon, mutta ehdittiin kävellä kentällä enemmän kuin tarpeeksi. Olin junioriluokan vikassa verkkaryhmässä, joten kävelin sitten tunnin verran kentällä ja tein siirtymisiä, salmiakkikuviota ja muita käyntitehtäviä. Esteri oli aika jäykkä ja jännittynyt, mutta kun päästiin maneesiin verkkaamaan niin poni oli tosi hieno!


Mentiin vielä ulos hetkeksi odottelemaan omaa vuoroa. Sitten mentiin parin suorituksen jälkeen maneesin nurkkaan seisomaan ja odottamaan omaa vuoroa, ja siinä vaiheessa jännitys ehti nousta hurrrjasti. :D Rata meni kuitenin tosi hyvin, en saanut juurikaan Esteriä oikeen minkäänlaiseen muotoon, mutta ei se haitannut. Esteri oli kuitenkin koko ajan kuulolla ja tosi kiva! Toisessa ravipidennyksessä Esteri nosti laukan, mutta korjasin asian nopeasti eikä saatu siitä kuin nelonen, mikä ei pilannut paperia kokonaan. Se otti kuitenkin tosi hienoja pitkiä askelia.


Radan jälkeen olin jo mennyt kahvioon ja menossa katsomoon katsomaan senioreiden verkkaa, kun äiti jo käskytti minua Esterin selkään kun pitäisi mennä palkintojenjakoon! :D En ollut kuullut kuulutusta, ja menin sitten kunniakierrokseen überpitkillä jalustimilla, ja Nean Vonksu näytti niin upealta kun se kulki muodossa ja tasaisesti... ja minä siellä en saanut edes jalkoja pysymään jalustimissa kun Esteri lähti melkein kiitolaukkaa taputusten tahtiin.

Tällä hetkellä ainoa ratsastuskuva ja tämäkin verkasta. Saan huomenna lisää kuvia!
Sain prosentteja 59,76 % ja pisteitä 125,5. Viime kisoissa samalla radalla sain 121 pistettä ja 57 prosenttia, joten parannettiin tulosta huimasti. :) Pysyttiin kuitenkin samalla sijalla. :D Aramaralla oli selvästi korkeampi taso junioreiden luokassa.
Muuten, eilen illalla kun haettiin hevosia Saviolla tarhasta, oli tähtitaivas ja olin ainoa joka näki tähdenlennon. Toivon jotain tietty, mutta se olkoon salaisuus, muutenhan toive ei todeudu. ;)

2 kommenttia:

  1. Vau! Meette hienosti tossa videossa ja eikä se haittaa vaikka Esteri otti pari laukka askelta!:--) onnea sijasta!

    VastaaPoista