lauantai 31. elokuuta 2013

Kouluosuus kunnialla.

Palattiin juuri kotiiin Aramaran kisoista ja meni kyllä ihan huippuhyvin! Meidän ensimmäinen Helppo A 59 % ja kolmas sija. Nyt uskaltaa lähteä uudestaankin A-ohjelmiin, ja sain A-merkin kouluosuuden suoritettua. Huomenna hyppään sittenkin Esterillä 60 senttiä Ramseksen sijasta, sillä se ontuu vieläkin. Maastossa tuli varmaan joku lihasvenähdys, tai sitten se on vain hieman jäykkä maaston jäljiltä. Saan siinä (jos Esteri nyt suostuu hyppäämään...) C-merkin esteosuuden suoritettua, ja Sennillä hypätessä huomenna B-merkin esteosuuden, sekavaa! :D

 Verkkasin aika pitkään jotta Esteri olisi hyvä, joten tuloksensa oli että se väsähti aika nopeasti radalla. Huomaa selvästi, että miten taso nousee niin tarvitsee paljon enemmän kuntoa lajissa. Täytyy ruveta lenkkeilemään enemmän ja nostelemaan painoja! Fiilis oli radalla sekä verkassa kiva, sekä muutenkin kun tunsin porukan kisapaikalla niin oli tosi rento fiilis. :)



Torstaina ratsastin jonkin aikaa kentällä vähän rataa sun muuta, joten tässäpä hieman videota siitäkin. Esteri oli ihan hyvä, vaikka se on alkanut painaa yleensä aika paljon sisäpohkeelle. Täytyy tehdä tosi paljon hommia, että sen saa kevyeksi molemmille pohkeille ja ohjille.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti