keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Cowboy-poni.

Terve taas!
Nyt onkin jo keskiviikko ja tälle viikolle on vaikka mitä ohjelmaa. Sunnuntaina pidetään luultavasti väliin jääneet estekisat, jotka siis viime viikonloppuna peruttiin huonon sään vuoksi. Lauantaina on luvassa tunti Aramarassa, ja perjantaina täytyisi Ramseksella hypätä [ellei me sitten saada fiksattua lauantain tuntia estepainotteiseksi!]. Maanantaina olin Sennillä estetunnilla, hyppään sillä 80 senttiä ja yritän, huom. yritän, suorittaa b-estemerkin. Tämän estetunnin perusteella se ei vaikuta kovin todennäköiseltä... Senni on hidas, hyvin hidas, lehmänkirjava puoliveritamma. Onhan se ihan jees ja tasainen ratsastaa, mutta huhhuh kun ei se liiku! Koko tunti meni ihan plörinäksi kun en osannut ratsastaa sitä reippaiden omien ponien jälkeen. Mutta vaikka kaikki ei onnistunut, niin lopussa Senni sentään liikkui! Cowboy-poni pisteli pitkää sivua kiitolaukassa ja nosti ravin pienimmästäkin pyynnöstä.

 

Tiistaina kävin ratsastamassa Esterin kentällä. Se oli ihan hyvä vaikkei kuitenkaan mikään paras kahden vapaapäivän jälkeen. Mentiin kuitenkin ponin ehdoilla ja jos se ei pystynyt suorittamaan jotain asiaa, jumpattiin jäykkyys pois ja yritettiin uudestaan. Meillä ei ole Esterin kanssa mitään nyt tiedossa, joten otetaan rennommin!
Ollaan käyty nykyään iltaisin tallilla joskus kuuden-kahdeksan aikaan, ja aina on ollut ihana, samanlainen aurinkoinen keli. Nyt on tosi kivat säät! Ei yhtään sada eikä tuule, ratsastellaan siellä ilta-auringossa mukavasti eikä kylmäkään tule.


Tänään kävin hölkkäämässä ja reippailemassa kuuden kilsan lenkin kaverin kanssa, ja ai että oli kivaa! Käytiin näköalatornilla koiran kanssa ja sääkin suosi. Illemmalla käytiin äidin kanssa ratsastamassa molemmat ponit, ratsastin Ramseksen ekaa kertaa sen ontumisen jälkeen. Poni tuntuu olevan ihan kunnossa, eikä ylimääräistä virtaa viikon tauon jälkeen onneksi ollut. Siitä tulossa videota huomenna, sillä en ehdi sitä lataamaan.


2 kommenttia:

  1. Jos Ramses pysyy oireettomana koko ajan, menetkö sillä estekilpailuihin sunnuntaina? :)

    VastaaPoista
  2. Menen, ne pidetään huomenna ja ollaan ainakin näillä näkymin menossa. :)

    VastaaPoista