torstai 22. elokuuta 2013

Terveiset koulukilpailuista!

Keskiviikkokisat onnistuivat ihan yli odotusten, heti alussa voin paljastaa että sijoituttiin Helppo B luokassa kolmansiksi 63,03 % ja junioireiden seuramestaruudessa oltiin toisia! (kuudesta kilpailijasta...) Mutta se oli ihan huippua, radalla ja verkassa oli tosi paljon erittäin hyviä hetkiä, eikä Esteri jännittänyt aitoja liki niin paljon kuin ennen. Vain tuomarin auto oli ihan hirveä, se hyväksytään.


Olen mennyt tuon saman radan kaksi kertaa ennenkin, joten en ottanut stressiä sen ulkoa opettelusta. Vasta pyöräillessä keskiviikkona kotiin koulusta tajusin, etten ollut vilkaissutkaan koko rataa! :D Ihan helposti se palautui taas mieleen, eikä radalla ollut ongelmia sen muistelussa. Esteri tuntui verkassa tosi hyvältä, lopulta pienen läpiratsastuksen jälkeen se hakeutui kauniisti korkeaan muotoon eikä kiskonut päätään raskaasti alas, eikä kulkenut kamelinakaan. Oikein hyvä!
Nyt täytyy kuitenkin mennä nukkumaan ja huomenna lähden isän luo viikonlopuksi, joten videota ei vielä tule. Se latautuu luultavasti maanantaina, joten odotelkaa siihen asti! Viikonloppu on siis hiljaista netin puolella.
Ps. Käykääs laittamassa vielä niitä kuvapostaus-ehdotuksia!

Motivaatio :) 

5 kommenttia:

  1. Hyvä te! Hei mistä sait noita kuvia?

    VastaaPoista
  2. Ootte te kyllä Esterin kans taitavia :) Onnee sijotuksista!ehkä mäkin Iiriksen kanssa vielä joskus pystytään tollaseen :DD

    VastaaPoista
  3. Jenna kiitti! :) äiti kuvasi!
    Kiitos emppu, kyllä varmasti! :D

    VastaaPoista
  4. ninaaaa <3 ooot ihana :3 toi vaa meni rikki :dd

    VastaaPoista
  5. Ite oot <3 joo mut mä korjaan sen :c

    VastaaPoista