torstai 29. elokuuta 2013

Kiirettä pitää!

Nyt en ole blogin puolelle ehtinyt edes vilkaissa koko viikkoon... Eilen muokkasin hieman lifestyle-blogin ulkoasua, mutta muuten blogit on jääneet unohduksiin jopa viikoksi... taas.

Kiirettä pitää
Ja tosiaan pitää! Koulu on aika haastava aihe, ja ponejakin on täytynyt ratsastaa viikonlopun kisoja aatellen. Maanantaina käytiin pellolla ja hieman maastoilemassa, siitä kunnon kuvia myöhemmin kunhan niitä saan, mutta yhden kollaasin olen jo napannut feisbuukista!
 
 
 
Tässä siis maanantaina tunnelmia. Tiistaina käytiin äitin kanssa ihan kunnon maastossa, molemmilla poneilla. Istahdin taas vähästä aikaa Ramseksen selkään, ja se poni on tainnut keksiä uusia temppuja... Meidän laukatessa mäkeä ylös, se kiskoi pään alas ja heitti muutaman ihan hiton ison pukin, ja näin se ei ole koskaan maastossa tehnyt. Ja aina kun se on alkanut pukittelemaan sieltä on myös tultu alas aika rajusti, mutta tällä kertaa pysyin selässä! Kiskoin ohja korviin ja pysäytin sen ojaan. Ja kyllähän se myös pysähtyi ihan nätisti, onneksi!
Seuraavaan mäkeen asti kaikki oli ihan ok, ja yhden matalan mäen se laukkasi ihan rauhassa ja tasaisesti. Mutta auta armias kun mentiin taas vähän liian lujaa... Se heitti taas muutaman ihan järkyttävän pukin, ja minä karjuin siellä niin että se kuului varmasti koko metsässä! :D "Nyt hemmetti sentää RAMSES LOPETA!"

Siinä vaiheessa ei yhtään pelottanut, raivostutti vaan ihan hirveästi! Ramses lopetti heti ja vilkuili mua sinne selkään että "Okei okei mami, ei sitten. Kyllä mä tottelen."
Ja niinhän se totteli, ihan nätisti seuraavaan ongelmaan asti. Esteri ontui. No, pysähdyttiin ja katsottiin jalka jota se näytti ontuvan eikä siinä ollut mitään ihmeellistä. Käveltiin vähän matkaa ja se ontui vieläkin. Sitten älyttiin katsoa toinenkin etujalka, sieltä paljastui ihan kiitettävän kokoinen kivi kiilautuneena säteen ja kengän väliin. Kiskoin sen pois ja matka jatkui.
Ramses ei enää pukitellut, mutta vajosi hyvin piiloutuneeseen kuoppaan metsäpolulla ja kävi ryntäillään maassa. Multa pääsi kuuluva "Uaaaaa!" mutta Ramses pääsi nopeasti ylös eikä mitään vahingon merkkejä ilmennyt.
Keskiviikkona kävin Aramarassa estetunnilla koulun jälkeen, hyppäsin connemararuuna Burneyllä ja se oli kyllä aivan erilainen kuin muistin... Se on pyörinyt enemmän maneesissa, ja nyt kun mentiin kentällä, niin se ainakin halusi esittää pelkäävänsä tosi paljon... Mutta kyllä me esteistä yli päästiin kuitenkin.
Samana iltana kävin ratsastamassa Esteriä ja Ramsesta. Masennukseksi Ramses ontui hieman etujalkaa, johtui luultavasti rankasta maastolenkistä... :( En päässyt hyppäämään sillä mutta toivotaan parasta viikonlopulle. Esterillä menin helppo A rataa ja poni oli oikein kiva.
 
Tuli taas enemmän kuulumispostausta, mutta yritän panostaa! Pian tulee kuvia :) 
 

1 kommentti:

  1. Ramseshan on maastossa sitten samanlainen kuin Iiris, tai oli ainakin kerran :D Iiris vaan pukittelee myös käynnissä ja ravissa...

    VastaaPoista