perjantai 16. elokuuta 2013

Sadesää

Sade on pistänyt kentän huonoksi ja Ramseksen vielä huonommaksi, kun se säikkyi ratsastessa tuulta eikä millään suostunut rentoutumaan kun sen keskiviikkona ratsastin.
Kirjoitin viimeksi maanantaina, ja tämän viikon tiistaina meillä oli koulunti maneesilla. Menin Ramseksella ja poni oli ihan huippu! Tehtiin paljon ravin tiivistämistä ja muutenkin ihan hyviä harjoituksia Ramsekselle ja minulle. Laukat nousi tosi hienosti ja Ramses oli yksinkertaisesti tosi hyvä koko tunnin ajan, vaikka oikea kierros oli sille selvästi hankalampi.

Keskiviikkona ratsastin Ramseksen kentällä ja otin sillä pari hyppyä ristikolle. Meillä on suunnitelmissa osallistua (tai no on osallistuttu jo) Aramaran viikonloppukisoihin, hyppään Ramseksella 60 cm, tallin hepalla 80 cm (B merkin esteosuus) ja Esterillä meidän ensimmäisen Helppo A:n. Vähän jännittää, sillä en ole edes uskaltanut vilkaista A-ohjelmaa! Mitähän kaikkea sielläkin tulee vastaan...
Torstaina käväisin Esterin kanssa ilman satulaa sadekelissä maastolenkin josta puolet matkassa kuljettiin aivan pöpelikössä, sammalpohjaisessa mäntymetsässä. Se oli ihan huippukivaa! Tällöin mieleen putkahti postausidea, joka on tarkoitus toteuttaa ensi viikolla.

Laadun takaa sateessa kuollut powershot. 
Silja ratsastaa Esteriä pe-su, sillä ihan kohta me lähdetään Helsinkiin! Ootan ihan innolla taas reissua, onhan tässä tullut jo hesaa ikävä ;) ... ja sen vaatekauppoja. Okei käytiin siellä 2 viikkoa sitten poninäyttelyssä.
Ai niin, mun saapas palasi suutarilta! Nyt siinä on entistä ehompi vetoketju, joka toivottavasti kestää vielä toiset puolisen vuotta... Milloinkohan tuon toisen joutuu kiikuttamaan korjattavaksi?

Tästä postauksesta tuli taas enemmän kuulumispostaus, mutta muistakaahan lukea toisesta blogista Helsingin reissusta luultavasti maanantaina, ellei sunnuntaina tule jo postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti