maanantai 19. elokuuta 2013

Mulle tämmönen samanlainen nyt heti!



Palattiin eilen Helsingistä ja kunhan saan kuvat siirrettyä koneelle, niin toisesta blogista voi käydä lukemassa postauksen! Joo ja nyt tosiaan tuli se 50 lukijaa täyteen, huippua! Kiitos paljon. :) Voisin tehdä jonkun erikoispostauksen, vai olisiko taas pitkästä aikaa kysymyspostauksen aika...?

Tänään kävin hyppäämässä connemararuuna Lennartilla, joka oli kyllä aivan ihana paketti. Vaikka alussa se oli hieman hidas, niin loppua kohden vauhti reipastui. Laukannostoissa se ponnasi hienosti takajaloilta ja hyppäsi tasaisesti ja rauhallisesti. Ihana jeesmies! Toivon kovasti että Ramseksesta tulee yhtä turvallinen ja ihana ratsastaa, se kun on vielä vähän hätähousu ja kapea: tuntuu kun siellä vähän keikkaa, niin poni menee nurin. :D 

Tehtiin aika yksinkertaisia tehtäviä. Esimerkiksi ristikkojumppista, viiden laukan väliä ja okseria. Lennart oli tosiaan aluksi aika hidas, mutta muuten tosi mukava ja pehmeä. Se hyppäsi hyviä hyppyjä kun pääsi vauhtiin, ja tykkäsin tosi paljon!

Videota on tulossa!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) mulla oli vaan ongelmia tunnistaa Lennart... Ensin katoin sitä Hurriks ja sitten Nipsuks, mutta sitten teksistä tajusin että se olikin Lennartti :DD
    Jaa... Kysymyspostaus vois olla kiva, mutta olis kiva lukee välillä jotain erilaistakin, niitä on niin kaikkialla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Haha, Aramaralla on niin paljon kimoja poneja että menee varmaan mullakin kohta sekasin. :D Kiitti ehdotuksesta, katotaan mitä keksin. :)

    VastaaPoista