lauantai 8. syyskuuta 2012

Superrrrrrr.

Esteri on ollut nyt tooooosi hyvä. Hyppäsin sillä eilen vähän ja taivuttelin sitä. Olen yrittänyt tällä viikolla ratsastaa aika monipuolisesti vaikka huomenna onkin kisat, ettei se ehdi kyllästyä kouluun. Eilen poni hyppäsi ihanasti ja oli tosi innoissaan vaikka mentiinkin vain yhtä estettä :) Se oli pysty ympyrällä jonka alle laitettiin myös sinisiä tynnyreitä. Esteri oli iiihana eikä kieltänyt kertaakaan!
Mentiin myös Pinjan kanssa seuraa johtajaa ja Esteri oli tosi innokas :D Otettiin videota kännykällä mutta sitä ei saada siirtymään koneelle.

Nyt aamulla olin Annin tunnilla. Esteri oli heti alusta tosi mukava, pirteä ja rento. Alkuverkkojen jälkeen mentiin ympyrällä istuntaharjoituksia ja jumppaa. Otettiin ohjat yhteen käteen ja pyöriteltiin toista kättä. Eka tehtiin ravissa ja sitten laukassa. Sitten otettiin kiinni takakaaresta ja katsottiin taaksepäin, ja sitten vielä laitettiin käsi sivulle ja seurattiin sitä katseella kun liikutettiin hitaasti takaisin takakaareen. Siinä rentoutui itse yllättävän nopeasti. Mentiin myös pysähdyksiä ravista ja käynnistä. Mun piti tehdä neliötä ja pysäyttää heti kulman jälkeen niin Esteri otti pysähdykseen hyvin takajalat alleen. Harjoteltiin vähän aikaa ja ruvettiin sitten tulemaan rataa. Tulin ensin, ja Esteri oli kyllä niiin super <3 Esteri muistaa radan varmaan jo ulkoa :D Se käytti takapäätään koko radan ajan hyvin ja rentoutui hyvin ja nosti laukat oikeissa kohdissa. Ja loppupysähdys oli jotain niin ihanaa. Se otti hyvin takajalat alleen ja piti turpaa luotiviivalla. Jos huomenna se on noin hyvä, radasta tulee ihan super!

Ja sitten vielä Ramseksesta. :D Se on kyllä sellainen koiranpentu... Karsinoissa on sellaiset kurkistusaukot josta hevoset voi laittaa päät käytäville ja kurkkia siitä. Ramseksen loimitelineessä oli sadeloimi ja kun hetkeksi häivyin karsinan luota, poni oli vetänyt loimen karsinaan ja kuopsutti sitä kuin koira. Onneksi se ei mennyt rikki. :D Sitten se tulee aina vastaan laitumella ja jos se pysähtyy ja luulee että minä tulen sen luo, minä pysähdyn ja Ramses huokaisee ja jatkaa matkaa minun luo. Se on niin hellyyttävä <3 :)

Ramses toukokuussa

2 kommenttia:

  1. tsemppiä kisoihin! toivottavasti saisit videopätkää kisoista,olisi kiva päästä katsomaan..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Juuri kotiuduttiin, ja videota olisi tiedossa. :)

    VastaaPoista