tiistai 25. syyskuuta 2012

Esteponi.

Tänään hyppäsin Esterillä taas pitkästä aikaa, ja ai että se heppa on kyllä paras! Ei voisi uskoa että vuosi sitten se ei todellakaan hyppäisi tuosta vain 70 senttistä pystyä jossa on tynnyreitä alla. Tänäänkään se ei kieltänyt kertaakaan ja oli muutenkin tosi rauhallinen, ei kiihdytellyt eikä tehnyt mitään spurtteja. Oli kuvaaja mukana, että saadaan ainakin kuvia, ja videotakin jos tuo YouTube jaksaa ladata tuon koosteen. 



Kentän kuivassa päädyssä oli siis kolme estettä joita hyppäsin erilaisilla kiemuroilla ja tein paljon kaaria. Esteri oli tosi kiva vaikka pääty oli vähän märkä aidan vierestä enkä saanut sitä kunnolla suoristettua pienillä teillä. Esteri kuitenkin hyppäsi kaikki mukisematta ja menin ainakin jotain 70 senttiä jonka aion mennä sunnuntaina kisoissakin. Tällä menolla Esteri voi kehittyä vaikka kuinka paljon!



Ratsastin about alle 40 minuuttia ja lopetin sitten onnistuneeseen suoritukseen. Viimeinen pysty jonka alla oli tynnyreitä oli sitä vähän päälle 70 senttiä ja sitten laitettiinkin se ihan kolmeenkymmeneen senttiin ja tulin sen pari kertaa. Että Esterille jäi hyvä mieli hyppäämisestä. Kävelin aika pitkään ja vein sitten pollen talliin ja sinne se jäikin.

Ai niin, kun oltiin siinä kentällä Siljan kanssa ravailemassa, yhtäkkiä Esteri säikähti jotain ja Ramses juoksi sieltä autotallin takaa. Ne oli siirretty pois laitumelta pienempään tarhaan eikä Ramses nähnyt muita hevosia kun Harmokin haettiin sisälle. Sitten se päätti että noup, sehän ei sinne jäänyt ja läksi karkuun. Onneksi se antoi ihan kiltisti kiinni ja se vietiin talliin. Se tarha on oikein kiva ja sopiva kolmelle hepalle, sellainen ruohikkotarha jossa on vähän kumpuja ja se on siinä tien vieressä. Hepat voi siinä kumpujen päällä seisoskella ja tarkkailla ohimenevää liikennettä :)







Videota tulee myöhemmin kun YouTube ei vielä näytä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti