sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kisoista kotiuduttu.

Olen erittäin tyytyväinen tähän päivään. :) Esteri oli rento ja Ramses oli ihana ja piti hauskaa meidän kanssa. :D Menin tallille joskus kahdentoista aikaan vaikka kisat alkoivat neljältä. Hain Ramseksen ensin sisään ja hoidin sen käytävällä Oonan kanssa. Oltiin jo kuitenkin päätetty ettei Tytti menisi sillä vielä kisoihin kun rata on kuitenkin aika haastava (harjoitusravi yms), mutta laitettiin silti Ramses hienoksi ja pistettiin sitten karsinaan. Mentiin kantamaan isot ja painavat kirjaimet kentälle ja hain sitten Esterin sisään. Laitoin käytävällä sille letit ja harjasin ja puhdistin kaviot. Sitten Esteri ultimaalisen nätisti seisoi päälle tunnin käytävällä kun joka käytävällä pieni ja mukava talliporukkamme laittoi hevosia ja minä tallin omana stylistinä pyörittelin ainakin viidelle hevoselle letit. Jopi oli siinä Ramseksen karsinan vieressä, ja siitä kolosta mistä annetaan ruokaa, Ramses tunki turpansa ulos ja maisteli kovasti Jopin häntää ja pyllyä :D Esterille annoin aina ohimennen porkkananpalasia kun se niiiin nätisti siinä seisoi. Ennen puoli neljää pistettiin koko konkkaronkka varusteet selkään ja lähdettiin verkkaamaan, kun muilta talleilta oli jo ratsukot tulleet. Verkassa treenasin siirtymisiä ja taivuttelin. Esteri tuntui heti tosi mukavalta. 





Treenikolmikko!

Ilmeellä :D

Birgitta & Harmo

Minä, Pinja, Silja

Pinja & Jopi, Nea & Vonksu

Rata meni tosi tosi hyvin ja olen itse tyytyväinen. Sijoituttiin tosiaan kolmanneksi ja osanottajia oli junioreiden luokassa 10. Monet otti kuvia mun radasta mutta niitä en ole vielä saanut, mutta käykää katsomassa video. Sitten vielä kuvia talliporukan radoista:


Oona & Hanna


Silja & Robi








Palkintojenjako

Palkintojenjako


Äiti meni vielä yhden radan senioriluokassa ja sekin meni hienosti. Talutin Esteriä jonkin aikaa ja vein sen sitten talliin. Otin varusteet ja letit pois, harjasin ponin, annoin sille ruokaa, laitoin loimen ja vein ulos. Sitten vaihdoin itse kamat, pistin tavarat kasaan ja lähdettiin kotiin. Ensi lauantaina sitten Aramaralla estekisat, menen luokan 40-60 cm. Mukaan saattaa lähteä Silja Robilla ja Oona Helmillä, mutta jos ei ponien kanssa niin ne lähtee sitten kannustamaan Erikan ja Pinjan seuraksi. :D

7 kommenttia:

  1. Paljonko sait prosentteja radasta? :)

    VastaaPoista
  2. +siististi ratsastettu rata ja hienot keskiravit esititte nyt kun ton videonkin katoin! :)

    VastaaPoista
  3. wautsi!onnee teille.ja esteri oli niin hienona ja sinä myös :) esteri selvästi nauttii hommasta!olette loisto pari ja voitte päästä vielä pitkälle.
    ps:tiedätkö mistä pääsisi katsomaan kaikki tulokset kisoista?

    VastaaPoista
  4. Se Aramaran ykkösluokka (serkkuni kertoi, ratsastaa Aramaralla) menee silleen, että pikkuponit yms menee 40 cm ja isommat jne meneepi 60 cm. Jos et tiennyt.
    Mutta onnea kolmannesta sijasta! :)

    VastaaPoista
  5. karo, prosentteja tuli 57 ja pisteitä muistaakseni noin 121 :) Ja kiitos!

    Eka ano, kiitos! :) Esteri on tosi upea poni ja opin sen kanssa paremmin kuin minkään muun kanssa :)

    Toka ano, ai, enpäs tiennytkään. :D Esteri varmaan menee sen 60 cm sitten. :D

    VastaaPoista
  6. Ja ainiin, en usko että netistä löytyy tuloksia.

    VastaaPoista
  7. noniin ihan hyvät prosentitkin sieltä sitten tuli! (:

    VastaaPoista