lauantai 15. syyskuuta 2012

Ruusukehai!

Sepä juuri! Poni vei voiton! Uskomatonta! Sinivalkoinen ruusuke kotiin. Rata oli melko helppo - ja siellä oli laine. LAINE! Kun tajusin että siellä oli erikoiseste joka oli ainakin 60 senttiä korkea, niin tiesin ettei siitä mitään tulisi. Mutta omg, se hyppäsi sen! Ekalla yrittämällä! Ette tajuakaan miten onnellinen ja tyytyväinen olen nyt! Ja tosiaan, kuvasin sen videopostauksen. Siljan kanssa ja Erika näkyili välillä kun se oli kisahoitajana.

Saviolla pakattiin tavarat ja hevoset ja lähdettiin matkaan. Kuvattiin autossa upeaa videopostaustamme ja höpöteltiin siinä ja pidettiin hauskaa. Aramaralla otettiin Robsu ja Esteri pois kopista ja vietiin talliin, ja äiti lähti hakemaan Harmoa Saviolta. Käytiin tutustumassa rataan ja pyörittiin vähän siellä sun täällä kunnes oli aika laittaa varusteet selkään ja lähteä kentälle! Minä en ihme kyllä unohtanut mitään kotiin, mutta Silja unohti satulavyön.... Onneksi Annilta saatiin lainattua vyö ja päästiin tielle ja pellolle kävelemään. Kun oltiin kävelty maastossa vähän aikaa mentiin kentälle ottamaan muutama verkkahyppy. Esteri oli tosi mukava vaikka ei saanut ponnistuspaikkoja välillä ihan oikein. Ratsastelin kentällä sen aikaa kunnes minun vuoroni oli. Oltiin Birgitan ja Siljan kanssa vikassa verkkaryhmässä, joten ehdittiin hermoilla. :D





<3

normaaleja ollaan?







Palkintojenjako

Kun sitten menin maneesiin Birgitan kanssa olin jo unohtanut radan. Muistelin kuitenkin sitä kun Birgitta ratsasti ja sitten aloitin. Sain hypätä kerran ykkösesteen ennen kuin tulin rataa ja Esteri kielsi. Tulin sen kuitenkin vielä kerran ja aloin sitten tulemaan rataa. Esteri hyppäsi hyvin ykkösokserin, sitten kakkospystyn, mutta kolmannelle pystylle se jökähti, mutta hyppäsi kuitenkin paikaltaan. Neljäs olikin se laine. Ajattelin jo että apuaaaaaa se kieltää ja mistään ei tuu mitään. Mutta kappas vaan, sehän meni yli lainkaan kyttäämättä ja oikein komiasti! Kehuin sitä hirrrrveästi ja olin onnesta soikeana koko loppuradan. Viitossarja meni upeasti, samoin kutonen, seiskapysty tiukalla käännöksellä ja kasille loppuspurtti. Sitten kuulutettiinkin että menin nopeimmalla ajalla luokan kärkeen, ja olin kolmanneksi viimeinen ratsukko! Siljalle tuli yksi kielto ja viimeinen ratsukko hylättiin kahden tottelemattomuusvirheen vuoksi.

Siispä me voitettiin! Ette arvaa miten ylpeä olin pikku pallerostani! Ostin puolitoistavuotta sitten estekammoisen tuntiponin, joka on noussut mudasta tähtiin. Aivan mahtava eläin!
Palkintojenjaossa Esteri ei meinannut pysyä paikoillaan ja steppasi koko ajan, hypähti jopa vähän pystyyn kun yritin pidätellä sitä. Mutta kun päästiin kunniakierrokselle niin polle sai vähän päästää höyryjä ulos. 

Käytiin vielä pellolla kuvailemassa ja kävelemässä ja sitten laitettiinkin ponit pois ja äiti lähti viemään Harmoa Saviolle. Vietiin tavarat kentälle ja kun kyyti tuli, pakattiin pollet autoon ja lähdettiin kotimatkalle. Saviolla laitettiin nopsasti ponit pois ja vietiin ulos. Pesin suojat, kasasin kamat omille paikoilleen ja lähdettiinkin kotiin.

Erikan ottamia kuvia: 


paras rakas <3




osaa se aina yllättää

Videopostaus tulee kunhan saan sen ladattua!

4 kommenttia:

  1. Jee! Hyvä te! Vaude, olet ihan omin neuvoin todellakin saanut Esteristä ruusukehain! Ei voi muuta kuin ihailla! :)

    VastaaPoista
  2. vooooouuu onneee! :)

    VastaaPoista