torstai 13. syyskuuta 2012

Estetreeniä.

Toissapäivänä käytiin maastoilemassa Siljan ja Birgitan kanssa, eilen oli Ninnun estevalmennus ja tänään illalla Annin estetunti. Esteri on ollut molempina päivinä tosi hyvä, kuitenkin nyt illalla oli niin pimeää että valoista tuli varjoja: Esteri on ihan säikkynä, koska se pelkää omaa varjoaan. Se kuitenkin hyppäsi portin ja okserit ihan hienosti. :)
Mentiin aluksi puomitehtävää, tultiin puomille ravissa suoraan ja tehtiin voltti vasempaan tai oikeaan. Sitten laukassa molempiin suuntiin. Otettiin pari kertaa okseri ja sitten tultiin rataa. Pari kertaa ratsastin itse väärin tai en päässyt mukaan hyppyihin yhtään, joten kiljuin. :D Mutta muuten pysyin ihan kivasti hypyissä mukana ja poni ei kieltänyt kuin pari kertaa varjojen takia.


Toivon että samoilla fiiliksillä lähdetään ylihuomenna kisoihin. Huomenna aion maastakäsin työskennellä, juoksuttaa, talutella ja muuta sellaista. Lauantaina menen tallille joskus puolenpäivän aikaan, laittelen ponin ja varusteet valmiiksi ja sitten kahden kolmen välissä lähtee ensimmäinen lasti Aramaralle.


Nyt kuitenkin vähän tarkemmin koko päivästä... Pääsin kotiin koulusta kolmen jälkeen, joten tulin kotiin, söin ja lähdin tallille. Olin tallilla noin neljän aikaan ja siitä lähdettiin Siljan kanssa samantien Jatkolan Tilalle, joka oli siinä tien toisella puolella noin kilometrin päässä. Silja käy siellä pari kertaa viikossa ratsastamassa puoliveritammaa, mustaa Kerttua. Haettiin Kertukka laitumelta ja pistettiin se reippaasti kuntoon. Pidin Siljalle tuntia ja Kerttu meni ihan kivasti. Silja ratsasti vähän alle tunnin ja sitten laitettiin Kerttu pois. Lähdettiin heti kävelemään takaisin Saviolle, ja siellä Silja haki Robin sisälle ja laitettiin se valmiiksi. Kun Silja lähti kentälle, kävin hakemassa Esterin sisälle ja menin kentälle kuvaamaan Siljaa ja Meriä joka hyppäsi. Kuvailin sitten päätylaitumella olevia heppojakin jotka revitteli ja monta kertaa laukkasi täysiä pukitellen kentän ohi. Papaija on kyllä niiiin komea, vasta kolmivuotias fwb ja niin hieno! Se ravasi hienosti siinä ja häntä korkealla, korvat hörössä, pää korkealla & isot raviaskeleet. Komea mies!


Papaija ja porukat revittää!
Löysin söpön varsan! Sen nimi on Herra Hammas.

Gretel "Kerttu"

Silja & Kerttu


Papaija
Silja & Robi
Miten olisi muuten kunnon videopostausta lauantain kisoista? :D

3 kommenttia:

  1. niiin se videopostaus :DDDDDDDdddddddddddddddd

    VastaaPoista
  2. Joo, ehdottomasti videopostaus! Semmonen, jossa puhutkin jotain :)) Ja hei, voitko tehdä siihen myös videoo kun putsaat omia varusteita yms? Ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  3. Joo meinaan puhua siinä, ja saan varmasti Siljankin juttuamaan jotain. :D Tänään voisin yrittää varusteita putsata ja niistä vähän videoo ottaa jota laitan tännekin jos hyvä tulee. :) Ja kiitos!

    VastaaPoista