lauantai 21. heinäkuuta 2012

Ratsastelua. [kuvapostaus]



















16 kommenttia:

  1. Ramses näyttää menevän niiin hienosti! :) millon sä pääset selkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se menikin tosi upeesti! :)) Tässä ensiviikon aikana varmaan tai vähän myöhemmin, katotaan millon ite kerkeän. Tytti jopa mielellään ottaa mut ja Ramseksen tässä joku kerta tunnille. :)

      Poista
    2. Huhhuh tunnille jo olette menossa? Ponilla vasta pari kertaa oltu selässä=DDD Mutta ei siis pahalla tai mitenkään, hieno homma ja Ramses näyttää jo upialt!!

      Poista
    3. Jos olet yhtään blogia seurannut, tietäisit kyllä että sillä on jo hypätty, menty puomeja jne. :D Pari kertaa oltu selässä... Sillä on kuule monet kerrat ratsastettu, kaikki askellajit menee hienosti ja muutenkin Ramses on oppinut jutut tosi nopeasti. Että ei ihan pari kertaa oltu selässä... :DDDD Ja tarkoitettiin kyllä ihan noin puolen tunnin kestävää tuntia että olen samalla valvovan silmän alla ja saan vinkkejä. Suosittelisin seuraamaan blogia ja ottamaan asioista selvää ennen kuin tullaan kommentoimaan asioista joista ei juurikaan tiedetä mitään. :)

      Poista
    4. Anteeksi, olenkin anonyymi enkä lukija?=DDDDDDD

      Poista
    5. Anonyymikin voi olla lukija, ei vain ole liittynyt lukijaksi. Anonyymit ovat nimettömiä lukijoita. Eli siis vilkaisit ensi kertaa blogiani ja päättelit että Ramseksella on ratsastettu pari kertaa? :D

      Poista
  2. Voisitko tehdä postauksen jossa esittelisit kaikki eläimet mitä teillä on? Sellanen olisi tosi kiva! (paitsi että Esteriä ja Ramsesta ei välttämättä tarvisi esitellä) ;)

    VastaaPoista
  3. Hmmh.. Yleensä askellajien ym. jälkeen eka asia mikä ponille opetetaan on oikeinpäin kulkeminen, mikä aloitetaan juoksuttamalla sivuohjien kanssa ym. Ramses taas kulkee turpa taivaissa ja sillä on jo hypätty ym?....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on hypätty pieniä esteitä harjoituksen ja testauksen vuoksi. Ramseksen ei tarvitse kulkea oikeinpäin ennen joulua. Mutta älä huoli, kyllä Ramses siihenkin opetetaan. :)

      Poista
  4. Toi harmaa varsa, oliko siis ramses näyttää ihan ravurilta, kun juoksee noin.

    Ja yleensä ratsukoulutus aloitetaan liinassa juoksuttamisella, ja jossain vaiheessa lisätään apuohjat.

    Ja olen anonyymi, mutta EN LUE blogiasi, vaan käyn välillä vaan vilkaisemassa, eli tiedän silti missä mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän jälkeen taas ratsastaminen vaatii totuttelua. Sitä on juoksutettu ja juoksutetaan edelleen, mutta vielä ei ole apuohjia laitettu. Siltä ei vielä vaadita niin paljon että se kulkisi koko ajan oikeinpäin. Ennen kesätaukoa se kulki selvästi kauniimmin kaula kaarella, ja alkaa varmasti toimia taas kun sillä enemmän ratsastetaan.

      Poista
  5. Milloin tulee seuraava postaus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen pientä taukoa, tulee heti kun pääsen kaverilta kotiin. :)

      Poista
    2. No milloin tulet?

      Poista
    3. Rupean nyt kirjoittamaan. :D

      Poista