perjantai 27. heinäkuuta 2012

kuulumisia!

Pahoittelen pientä postaustaukoa, mutta olin kaverilla Lievestuoreella joten en voinut kirjoittaa, eikä oikeastaan ollut mitään kirjoitettavaakaan. Käytiin pienessä eläintarhassa jossa oli enimmäkseen kotieläimiä: lampaita, vuohia, pupuja, poni, laamoja ja kissanpentuja. Mutta olihan siellä strutsikin ja pari emua. Siellä oli riikinkukkokin, joka komeasti levitti pyrstöään. Siellä oli sellainen pieni kanisaari jonne pääsi siltaa pitkin ja jonne sai mennä, ja niitä pupunpoikasia sai silittää. Oli tosi suloisia! :)

Porovauva

Emu

Strutsi

Joku... kai laama tai joku :D

Pupuvauva

Kani

Lisää pupsivauvoja <3

Aasi

Pupuvaaveja <3

Riikinkukko

      
Ylämaankarjaa

 Sitten käytiin keskiviikkona harjoitusraveissa, ja kaverin poni tuli toiseksi. Minäkin ajoin sillä tiistaina pari kierrosta sellaisella "radalla" :)


Noniin nyt päästään sitten Esteri-asioihin. Eilen kävelin aika pitkään, sellaiset 15-20 minuuttia kun oli Siljan kanssa siinä juttua, ja sitten ratsastin sellaiset 20 minuuttia aika rennosti, kun ei vieläkään ole niitä etukenkiä, ja tänään on estevalkka. Tein ympyröitä ja taivuttelin että sain sen rennoksi. Parin päivän vapaa oli tehnyt sille oikein hyvää, ja poni oli tosi pehmeä ja helppo ratsastaa. :)  Sitten lopuksi tulin alas selästä ja kokeiltiin, mitä Esteri sanoo vesimatosta. No, ensin se peruutti kauhuissaan ja puhisi, mutta kun otin ihan rauhallisesti, niin poni lopulta hyppäsikin sen yli, ja teki kyllä aikamoisen loikan! Hyppäsi ainakin metrin korkeudelta! :D Saatiin niitä pomppuja videolle, joten kun saan ne koneelle niin saatte siitäkin kuvia. Nyt lähden linkkiasemalle ja toivottaen ehdin linkkiin, että pääsen estevalkkaan. :D

9 kommenttia:

  1. Minun on pakko kysyä että mikä tuon ponin nimi on kun se on hyvin tutun näköinen?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liinuksi sitä kutsutaan, oikeaa nimeä en kerro, koska poni ei ole minun enkä tiedä haluaako omistaja paljastaa sen. :)

      Poista
  2. tiedän kyseisen ponin, ja tunnen myös hänen omistajansa(:

    VastaaPoista
  3. Onko leijonamielen liinu?:D on varmaan:) tiedän kyseisen ponin!

    VastaaPoista
  4. kaikkia kiinnosti lapsellinen "eläintarha postaus"... -,-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsellinen... :D Se on kuule ihan oma mielipiteesi. :)

      Poista
  5. Anonyymi: Joo tosi lapsellinen :-D Kiva kun on välillä muuta kuin ponijuttuja. Mitä lapsellista tossa ees oli? Lol :-D

    VastaaPoista