keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Videoita viikonlopusta.

Heippa taas! On ollut muutaman päivän tauko postailusta, mutta nyt tulee pari videoita viikonlopun kuvauksista ja hypyistä. Olin siis Siljalla yötä, joten mentiin tallille reippaasti molempina päivinä ja lauantaina kuvattiin mekkokuvia pellolla. Sunnuntaina ponit pääsi elementtiinsä hyppäämään, ja molemmat, Esteri sekä Robi, hyppivät tosi hienosti. Kuvia lauantaista laitoinkin jo viikonloppuna, mutta kuvasimme myös videoita.
 
Hypättiin sunnuntaina kolmikaarisella uralla laukanvaihtotehtäviä ja Esteri toimi niissä hyvin. Se hyppäsi jopa porttia pienen tappelun jälkeen monta kertaa hienosti, mutta aluksi oli pientä ongelmaa, niin kuin yleensäkin. Toinen pystyistä nostettiin loppua kohden vähän korkeammaksi, mutta kaksi muuta pidettiin matalina. Sunnuntaina vietiin myös Ramses Aramaraan ratsastettavaksi, sillä ensi viikon viikonloppuna lähdetään laatuponikilpailuun Ruovedelle. Anni halusi ratsastaa Ramsesta jonkin verran ennen tätä kisaa, joten ihan hyvä vaan että se pääsi sinne liikutettavaksi. Olen menossa huomenna katsomaan sitä, sillä näin sen viimeksi maanantaina! Kauhea ikävä jo nyt. :D Maanantainakin vain tosi pikaisesti, kun hain heppaa tarhasta estetunnille. Ratsastin siis Liinalla, 6 vuotiaalla FWB-tammalla. Menin ensimmäistä kertaa koko hevosella, ja se on kyllä täysin tamma. Tunti meni ihan hyvin, vaikka meillä oli alussa aivan eri aaltopituus. Olisi ollut kiva ratsastella ensin sillä sileällä!
 
Eilen käytiin koirien sekä äidin kanssa kevyt maastolenkki, jonka jälkeen ratsastin vielä kentällä. Siellä oli tosi pelottavia esteitä kasattuna, esimerkiksi sänky sekä trukkilavoja. Eihän meidän työskentelystä tullut yhtään mitään, kun poni kyttäsi aivan kaikkea... Ei myöskään tänään, kun yritin työskennellä puomeilla. Sängyn takaa hyppää tietenkin tiikeri, epäilyksettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti