sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ratsastusvideoita.

Päivän suunnitelma: lenkille ja kisoihin. Ei juurikaan jännitä koska Ramses ei ainakaan kiellä ulos samalla tavoin kuin Esteri, mutta odotan innolla millainen Sennistä kuoriutuu tänään. Yhden radan jo hypänneenä virkeä ja eteenpäin pyrkivä hevonen vai täysin kaikkensa antanut laiskimus? Kaksi vaihtoehtoa ja pidän kovasti peukkuja ensimmäisen puolesta! Oon nyt aika paljon kuvaillut tänne videoita, mikä on ihan hyvä eikö vaan? Tänäänkin tulee tähän postaukseen kaksi videota, plussana sitten vielä vähän matskua lähipäivinä sieltä kisoista.
Ratsastin siis Ramseksen keskiviikkona aika kevyesti, ja tässäpä siitä hieman videota. Sain aika vähän ratsastuspätkiä, koska äiti kävi hakemassa Esterin ja ratsasti sillä samaan aikaan.


Torstaina pidettiin vapaata ja perjantaina hyppäsin Ramseksella pieniä esteitä pitkästä aikaa. Ramses oli tosi kiva, vaikka meillä olikin välillä vaikeita tilanteita niin hyvin selvittiin. Toivottavasti kisoissa menee yhtä hyvin! Mentiin vain kahta estettä, ensin puomeina ja sitten korotettiin pikkuhiljaa. Ramses on tosi rehellinen ja se menee yli ihan kaikesta, joten laitettiin pystyjen alle tynnyreitä ettei tarvitse raahata maapuomeja sinne alle. Ramses hyppää välillä järkkyjä kamikaze-loikkia, mutta onneksi esteet on niin pieniä, ettei haittaa vaikka se hyppäisi kaukaa.


Eilen käytiin koulutunnilla Aramarassa, ja Ramses on taas edistynyt koulupuolella ihan hurjasti! Se osasi hienosti avotaivutuksen ja väisti pohkeenväistöä käynnissä täysin tasapainossa (se on sille kaikista helpointa) ja vaikka raviväistö tuotti aluksi hieman vaikeuksia, niin toiseen kierrokseen raviväistö onnistui paremmin kuin Esterillä yleensä... Myös vastalaukka kaarevalla uralla oli ihan laskenleikkiä, vaikka hieman lukaa mentiinkin. Ramseksella on ihan huippu tasapainoa, ja en malta odottaa että ensi kaudella päästään kisaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti