maanantai 30. syyskuuta 2013

Uusi tuttavuus Liina!

Ihan hyvin fiiliksin palailin estetunnilta, kun pääsin hyppäämään Liinalla! Olen sillä nyt hypännyt kaksi kertaa tätä aiemmin näillä maanantain tunneilla ja sain sen nyt "vakiohepaksi". Ihan huippua! Liina on 6 vuotias FWB-tamma, joka on kyllä isolla teellä Tamma luonteensa puolesta. Tänään se oli kuitenkin tosi mukava vaikka itse olen kyllä vielä ihan poniratsastaja, enhän mä ole tainnut ratsastaa pitkään aikaan hevosella!


Tunnilla tehtiin aika erikoisia tehtäviä. Tultiin puomitehtävää tiukilla volteilla ravissa sekä laukassa, ja isoa hevosta on tosi vaikea kääntää niin tiukasti, sen huomasin... Varsinkin kun olen niin pieni ja voimaton Liinan jättiliikkeissä, mutta kyllä me siitäkin selvittiin! Kun ruvettiin hyppäämään, tehtiin paljon tarkkuustehtävää mutta onneksi Liina oli ketterä ja mukava ratsastaa tarkasti kanistereiden väliin tai pitää ravilla isollekin esteelle ja maapuomille.

Tehtiin S-tyyppistä kolmeen esteen rataa. Esteet eivät onneksi nousseet kovin korkeiksi, sillä ei kyllä todellakaan loistettu joissakin kohdissa...  Onneksi meillä on aikaa harjoitella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti