sunnuntai 16. helmikuuta 2014

VIIDEN PÄIVÄN ODOTUS

Viisi kokonaista päivää odottaa reissua. Tai no, neljä ja puolikas, sillä Helsinkiin lähdemme ajamaan  perjantaina kuuden aikoihin. Olen jo aloittanut pakkaamisen, koska odotan matkaa Kyprokselle mummilaan enemmän kuin mitään! On jo kaksi vuotta viimeisimmästä ulkomaanreissustamme Teneriffalle, joten on jo aikakin päästä lämpimään.
Ollaan perjantai-lauantai välinen yö Helsingissä, ja sieltä lennetään aamulla Tukholmaan, jossa odotamme muutaman tunnin lentokentällä, jonka jälkeen lennetään noin kuusi tuntia Kyprokselle, Turkin ja Saudi-Arabian kainaloon. Lauantai-iltana ollaan jo perillä. Päästään kuulemma ratsastamaankin loman aikana, joten hevosista ei päästä kuitenkaan eroon! :D


Jotenkin harmittaa nyt lähteä, kun tänään päästiin ensimmäistä kertaa hyppäämään Millin kanssa. Voin sanoa että Milli ei ole mikään huono hyppääjä, lahjoja sillä on, mutta itse en osaa vielä ratsastaa sen jättimäisissä loikissa ja tehdä kaikkea mitä pitää samaan aikaan. Tuntuu myös että olen ihan sokea kun lähestymme estettä, sillä en näe paikkaa ollenkaan. Liinalla ja Ramseksella osaan jo hypätä, mutta ehei uusimman neidin tapauksessa. :D Mutta kukapa nyt odottaisi meidän ymmärtävän toisiamme kahden ensimmäisen viikon jälkeen. Hassua ajatella että se on tosiaan ollut meillä jo kaksi viikkoa, vaikka tuntuu että juurihan se haettiin kotiin.
Tehtiin melko helppoja tehtäviä ja minä ratsastin vain yhtä rataa. Meillä olisi muuten ensi sunnuntainakin estevalmennus, mutta silloin mä olen jo Välimeren lämmössä!


Voisin hieman tähän loppuun kertoa ensi viikon tapahtumista. Huomenna harjoittelemme jälleen Ramseksen kanssa vikellystä ja luultavasti Millin kanssa teemme maastakäsin-harjoituksia. Tiistaina Anni tulee ratsastamaan Ramseksen ja varmaan myös Millin mutta keskiviikkona hepat pitävät vapaata meidän sääntökoulutuksen takia. Torstaina maastoillaan ja perjantai on vielä vähän auki pääsenkö tallia kohti vai en.

Minkälaisia hiihtolomasuunnitelmia teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti