maanantai 10. helmikuuta 2014

"Täältä putoaa aika korkealta"


... mietti Nina joka seisoi ekan kerran hevosen selässä. Kuten jo viime postauksessa eilen lupailin, tänään olisi meillä ensimmäiset "vikellys"treenit. Ja niinhän meillä oli! Millin kanssa en vielä tuohon hommaan uskalla lähteä, mutta Ramses onkin ollut meillä jo pyöreät neljä vuotta ja luotan siihen kuin kallioon.
Temppuili sen selässä ilman satulaa ja ohjia oli tosi kivaa vaihtelua, vahvistaa siihen tarvittavia lihaksia ja tasapainoa. Aluksi juoksutin Ramsesta aivan normaalisti ja sitten äiti punttasi mut selkään. Ensin ravattiin pelkästään ympyrällä, tasapainoa oli aika vaikea löytää ja piti roikkua harjassa. Kun Ramses kuitenkin tasoittui alkoi homma sujua! Pienen alkulämmittelyn jälkeen pysäytettiin poni ja alettiin temppuilla.


Alkoi tulla jo melko pimeä joten jotkin kuvat on aika huonolaatuisia. Pienellä muokkauksella sieltä sai kuitenkin edes hevosen näkyviin.
Ramses otti mun selässä leikkimiset aika hyvin vastaan ja kuten kuvista saattaa huomata, sitä ei tainnut kiinnostaa pätkääkään mitä mä siellä tein. :D
Käytin tuollaisia pehmeitä kenkiä joissa on pitävä pohja ja joihin mahtui kätevästi villasukka. Noilla on oikeen hyvä leikkiä ponin kanssa.
Loppuviikosta tehdään varmaan enemmän maastakäsittelyä ja viikonloppuna onkin sitten  koulu- sekä estetunti! Mennään vaan puomeja joten otetaan Millikin mukaan. Tästä se lähtee!


2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi! Oon jo tätä jonkin aikaa seuraillut, mutta kommentoiminen on aina jäänyt.. tosi kiva postaus!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) oon itekin lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa :)

    VastaaPoista