maanantai 3. helmikuuta 2014

Epäilyt kuin savuna ilmaan

Eilen tuli mieleen ajatus "mitä oonkaan mennyt ostamaan" talutellessani Milliä. Se oli hermostunut, vauhdikas eikä halunnut lainkaan mennä sinne mihin minä käskin. Tänään oli kuitenkin ihan toisenlainen ääni sen pääkopassa! Alusta asti Milli oli melko rauhallinen ja käytävällä rentoutui nopeasti eikä stressannut turhia. Tänään se pääsi ensimmäistä kertaa liikkumaan kunnolla pitkän kuljetuksen jälkeen, kun juoksutin sitä kentällä. Tamma toimi rauhallisesti eikä hätkyillyt turhia.


Milli nautti juoksemisesta ja pärski tyytyväisenä laukatessaan monta kierrosta putkeen. Se vaihtoi askellajia mielensä mukaan muttei osoittanut merkkiäkään ryöstämisestä tai pukittelusta. Vaikuttaa tosi selväpäiseltä!
Mua vaan henkilökohtaisesti ärsyttää tosi paljon Millin klippaus, paljon parempi olis jos heppa olis täysissä karvoissaan. Vaikka tuota pitäis kuitenkin loimittaa, niin tykkään enemmän tasavärisistä hevosista. Klippaushan on sitä varten, että hevosen hiotessa se kuivuu nopeammin. Tolla on kuitenkin niin ohut karvapeite, että en usko sen hidastavan kuivumista kovin paljon. Ei aiota klipata Milliä vaan annetaan sen kasvattaa ihana karva takaisin! :D


Ramses oli tosi mustis tänään kun haettiin ensin Milli sisään. Ne ovat viereisissä tarhoissa, ja heti kun olin Ramsesta tervehtinyt ja menossa kohti Milliä, poni laukkasi Millin luo korvat luimussa ja huitoi sitä kauemmas. "Minun ihminen!!"
Toivottavasti Ramses pääsee mustasukkaisuudestaan yli. Hellittiin sitä vielä myöhemmin Millin juoksutuksen jälkeen ja Ramses oli siitä enemmän kuin mielissään. :D Aina kun Milli tuli kurkkimaan sen karsinaan, Ramses hätisti sen äkäisesti kauemmas, vaikka Ramses ei ikinä luimi tai ole ilkeä. Söpöä suojelevaisuutta! :D

Kun hoidettiin Lauran kanssa Milli sekä Ramses, äiti oli hakemassa Satulasopista meille satuloita testattavaksi. Saatiin kahdeksan satulaa, joista Ramsekselle oli kokeiltavaksi kolme ja Millille viisi. Testattiin niitä jo alustavasti, mutta Anni tulee keskiviikkona auttamaan niiden kanssa. Ajattelin huomenna ratsastaa Millillä jollakin satulalla, katsotaan!


2 kommenttia: