torstai 6. helmikuuta 2014

ENSIMMÄINEN RATSASTUS

Tiistaina ratsastin Millillä ensimmäistä kertaa kotona, osittain kauhistuin ja osittain yllätys oli positiivinen. Milli oli loppua kohden aika hyvä, mutta lihaksettomuutensa takia ei vielä oikein jaksanut paiskia hommia.
Sillä ei ole juurikaan lihasmassaa selässä, joten keskiviikkona satulan sovittaminen oli vaikeaa. Onneksi löydettiin edes jotenkuten sopiva, joten ostamme paremman sitten kun tamma saa lihaksia selkäänsä.
Ratsastus oli lähinnä pelkkää tutustumista ja apujen etsimistä. Malinaa ei ole lähes lainkaan koulutettu kouluratsastuksessa vaikka se osaakin perusasiat. Se on melko toispuoleinen joten se on vino. Kaiken päälle se on vielä jäykkä ja tammamainen. Kuolainkin on sille tosi epäsopiva, sillä ontto kolmpipalakuolain ei toimi sillä yhtään. Onneksi saadaan huomenna ostettua perus nivelkuolain, jolla Milli toimii toivottavasti paljon paremmin!


Tänään ratsastettuani toisen kerran varmistuin enemmän kuolaimen epäsopivuudesta. Meno oli vielä hankalampaa eikä tuntunut ollenkaan hyvältä Millin painaessa sisäpohjetta vasten. Onneksi Milli on meillä vasta ensimmäistä viikkoa, kyllä tää tästä paranee! Kunhan saadaan varusteet kuntoon ja päästään alkuun viikottaisessa treenissä, kaikki helpottuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti