tiistai 30. huhtikuuta 2013

262. Pitkä viikonloppu isossa kaupungissa.

Torstaista maanantaihin asti seikkailtiin Helsingissä, ja kun pitkin keskustaa seilattiin muutama päivä niin tuli kaupunkikin aika tutuksi. Nyt kun on vähän paikat tutut, niin liikkuminen siellä kävi aika helpoksi eikä eksytty ollenkaan! Torstaina saavuttiin Malmille ja mentiin melkeinpä suoraan nukkumaan, että aamulla jaksettiin aikaisin nousta ja rynnätä Kaisaniemeen #wtfjb tapahtumaan.
Perjantaiaamuna herättiin ennen seitsemää ja oltiin puoli kahdeksalta Kaisaniemen puistossa ja päästiin ihan eturiviin.


Tapahtumassa esiintyi Robin, Diandra, Jontte Valosaari, Krista Siegfrids sekä Mikael Gabriel, ja yllätysvieraiksi saapui Cheek ja JVG. Justinkin taisi käydä lavan takana pyörähtämässä, mutta ei sitä lavalle uskallettu päästää, kun ihmiset tuli melkein aidoista läpi... Meillä oli aika tukalat oltavat eturivissä.
Tapahtuman jälkeen suunnattiin Malmille, käytiin mäkkärissä syömässä ja sitten ennen kuutta lähdettiin Hartwallille jonottamaan. Siellä oli aikamoinen ryysis, mutta kyllä sieltä bongasi tuttujakin. :) Kun päästiin turvatarkastuksen läpi ja liput saatiin näytettyä, niin sitten piti vain etsiä oma katsomo ja hakeutua paikoille. Oltiin yläkatsomossa, mutta oli ihan älyttömän hyvät paikat! Mulla oli kiikaritkin mukana, mutta käytin niitä aika vähän. Kamerassa oli hyvä zoom joten tuli ihan kivoja kuvia!


Keikan jälkeen raahauduttiin Malmille ja vaikka uni tuli aika huonosti, niin saatiin jonkin verran nukuttua että pystyttiin aamulla lähtemään kaupungille. Lauantain ja sunnuntain me pyörittiin keskustassa, ja sieltä tarttui mukaan takki sekä farkut. Lisää kuvia tulee sitten myöhemmin, nyt en ole kaikkia parhaimpia saanut vielä ja tämä kone käy hyvin hitaalla nyt, joten later later!

Ja hyvät vaput kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti