keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

255. Pohdiskeluja.

Kuvitelkaa, melkeenpä tasan kolme vuotta sitten me ostettiin älyvapaasti vuotias orivarsa! Siitä on varttunut oikein fiksu mutta hyvässä määrin tyhmäkin nuori hevonen, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Se oli ihan vaavi jota ei oltu juurikaan käsitelty, mitä nyt talutettu tarhaan ja pari kertaa harjattu, kun ei kenelläkään ollut oikein kiinnostusta tai aikaa touhuta sen kanssa. No, mikä sai meidät ostamaan sen varsan ensimmäiseksi omaksi hevoseksi, eikä mitään fiksua, vanhaa opetusmestaria kuten Esteri? En tiedä! Ei ole mitään hajua mitä me silloin ajateltiin, mutta onneksi sen kanssa ei ole ollut juuri mitään ongelmia. Luotettiin tietysti siihen, että tallilta saatiin aina apua kun sitä tarvittiin.


Ylemmät kuvat kesältä 2010, oltiin pieniä molemmat!
Ramses on niin ihmisystävällinen, lempeä ja aina iloinen nuori, niin voisi hyvinkin luulla että sen kanssa on touhuttu ihan pienestä asti. Vasta vähän alle yksivuotiaana sitä alettiin ihan kunnolla hoitamaan, taluttelemaan enemmän ja sen kanssa touhuttiin paljon enemmän. Ramses oli kuitenkin saanut niin hyvää kohtelua ja sen ympärillä pyöri fiksuja ja johdonmukaisia heppaihmisiä, että sille ei ole jäänyt minkäänlaisia pahoja muistoja. Itse tykkään tuosta pojusta aika paljon, vaikka välillä ottaa päähän sen tyhmyys!

Ramses laumansa kanssa kesällä 2011
Ja sitten pilaan tunnelman ja siirrytään muihin asioihin. Oltiin siis eilen maastoilemassa taas, ja mentiin sellainen 40 minuutin lenkki. Ramses oli oikein reipas ja meni puolet matkassa edellä, mutta kotimatka mentiin sitten Esterin perässä ja harjoiteltiin sitä taitoa, että laukattiinkin Esterin perässä. Ollaan nimittäin aina laukattu ja menty edellä, ja nyt Ramses mutkitteli oikein kunnolla kun se halusi päästä ohi ja lujaa! :D


Tänään käytiin Pinjan ja koiran kanssa seikkailemassa puolitoista tuntia 5 ja puoli kilometriä, vaikka sen piti olla juoksulenkki. No olihan se, mutta päädyttiin sitten vuoren rinteelle, etsittiin epätoivoisesti pururataa ja jouduttiinkin 200 metriä taaksepäin ylöskiipeämiskohdasta... Mietittiin kuitenkin siinä samalla että tänne blogiin voisi tulla myös life style -juttuja enemmän, mitä mieltä olette? Se tarkoittaisi bannerin vaihtoa ja sisällön pienoista muuttumista mutta nimi pysyisi ennallaan. Tulisi ehkä 1-3 ei-heppapostausta viikkoon, kertoisin kuitenkin ihan normaalisti meidän poneista ja hevospuolella blogi pysyisi edelleen! :) Mielipiteitä tästä asiasta?

2 kommenttia:

  1. joo se vois olla hyvä

    VastaaPoista
  2. oon samaa mieltä olis kiva jos alkaisit kertoo enemmänkin täällä sun yksityiselämästä!! ;)

    VastaaPoista