lauantai 23. helmikuuta 2013

229. Takaisin kotiin!

Clemu
Tulin vähän aikaa sitten kotiin Iidalta ja nyt sitten kirjoittelen ennen kuin lähden tyhjentämään vaatekaappeja. Meille tulee siis ne uudet lattiat ja hommat aloitetaan ensi viikolla, joten tuo huone pitäisi tyhjätä!

Menin eilen Iidalle ja käytiin illalla vielä syömässä kaupungilla. Sitten valvottiin sitten aika myöhään ja Iida pirteänä ei millään halunnut päästä mua nukkumaan...
Aamulla nukuttiin kymmeneen asti ja raahauduttiin sitten aamupalalle ja tallin puolelle klippailemaan pari ponia. Mä pidin koirat pois jaloista säilyttämällä molemmat chihuahuat kainalossa. Klippailun jälkeen käytiin syömässä ja sitten lähdettiin maastoon Clemulla ja Cipillä.

Cipi
Aika pian maaston jälkeen pakkasin kamat kasaan ja pienen neuvottelun jälkeen lähdettiin kävellen läheiselle ratsastuskoululle Risellä ja Voguella, koska Iidalla oli molemmilla poneilla estetunti. Lähdettiin vähän myöhässä joten Iida meni edellä Risen kanssa ja me Siirin kanssa käveltiin Voguen hitaalla tyylillä Tavelaan. Sitten juuri kun nuo aloitti maneesissa hyppäämisen, äiti oli parkkipaikalla ja piti lähteä kotiin. :D En sitten nähnyt yhtään hyppyä. No, ensi kerralla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti