tiistai 19. helmikuuta 2013

226. Lääkekuurilla.

Tosiaan, poni sai viiden päivän lääkekuurin (kipulääkettä) jota annetaan iltaruuan kanssa 1 ½ pussia. Ne on sellaisia pikkupusseja jauheen muodossa.
Toivotaan että tuo jalka tuosta paranee, eilen sitä juoksutin ehkä viisi askelta että näin oliko siinä jalassa vielä mitään, mutta kyllä ihan selvästi näki että poni kinkkasi vasenta takasta. No, poni talliin ja kylmäyskääre jalkaan.



Tänään lähdettiin Siljan kanssa mukaan Kinkkulaan Merin valmennukseen. Oli ihan mielenkiintoista katsoa valkkaa ja pyörittiin myös siellä nostelemassa pudonneita puomeja ja kokoamassa pari okseria.

Kotitallilla hain heti Esterin sisään ja pistin sille kääreen jalkaan. Jalka oli vähän lämmin ja turvonnut, mutta parempi kuin eilen, onneksi! Ja toivotaan että se lääkekuuri auttaa. Inhottavaa, kun juuri alkoi treenikausi niin en pääsekään ratsastamaan... Ja tietty on muutenkin harmi että heppaan sattuu. :( Haettiin muutamat hepat sisään ja harjailin Esteriä oikein hyvin. Kuvasin kanssa vähän aikaa kentällä kun Silja ratsasti, ja huomenna pääsen itekin parin hepan selkään. Ratsastan Robia ja sitten kai myös Helmi-tammaa, jolla menen torstaina tunnille.

Mutta toivotaan tässä parasta ja ainakin mulla on nyt tallilla vapaa-aikaa ja voin vaan harjailla heppaa ihan rauhassa! :) Kaikessa on positiiviset puolensa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti