sunnuntai 17. helmikuuta 2013

225. Epäpuhtaasti.

Päästiin kisapaikalle lähes ongelmitta, tosin äitin piti käydä läheisellä huoltoasemalla täyttään kärryn renkaat. Ja Esterikin pääsi kerran pihassa karkuun kun se järkyttyi niin kauheesti nähdessään traikun... Huusin ponille että lähetän sut makkaraksi, mutta en kuitenkaan lähettänyt ja päästiin matkaan. :)









Mennalassa saatiin nopeesti auto hyvälle paikalle ja aika pitkään kävelin muiden kanssa ympyrää siinä maneesin edessä. Verkassa poni oli aluksi aika jännittynyt, mutta sitten se rentoutui nopeasti ja meni jopa hyvin. Mutta voi itku sitten kun päästiin radalle... Tunsin heti kun ravailin vähän aikaa hetken seisomisen jälkeen kun tuomari puhui aiemmalle ratsukolle, että poni ei ole puhdas. Tulin alas selästä ja kattelin jalkaa, sieltä kuului semmoista lonksuttamista ja ajattelin, että siellä on tilsakumi vähän löysällä tai vastaavaa. Esteri kyllä tuntui vähän samanlaiselta hetken aikaisemmin pihalla.








Noh, poni kuitenkin ravasi puhtaasti kun juoksin sen kanssa vähän matkaa, että eikun takaisin kyytiin ja radalle. Rata ei ollut omasta mielestä yhtään kiva, kun poni ei tuntunut hyvältä sen jalan takia. Esteri meni kuitenkin ihan hyvällä mielellä eteenpäin, että ei se kärsinyt tai mitään.

Mutta sitten radan jälkeen tuomari sanoi että antoi minun ratsastaa radan loppuun, vaikka hevonen oli selvästi epäpuhdas. No saatiin roimasti vähemmän prosentteja ja pisteitä kuin viimeksi, ja mieltä painaa vieläkin tuo mysteerinen jalkavaiva...

Toivotaan että poni tuosta tervehtyy, jos ontuu vielä tiistaina niin kutsutaan eläinlääkäri paikalle.
En viitsi videota radasta julkaista kun poni on selvästi epäpuhdas siinä.
Mutta yritetään ajatella positiivisesti ja pitää tuo vain harjoituskisana! Aramaralla sitten keväällä on sama rata ja siinä suoritetaan se merkkiratsastus. :)

1 kommentti: