keskiviikko 20. helmikuuta 2013

227. Otsatukkahormoneja?

Tänään ratsastin Helmillä! Menin ekaa kertaa sillä jääräpäisellä hössöttäjällä, ja ihastuin kyllä tuohon karvaiseen vauhtihirmuun ihan heti.
Haettiin ensin heppoja sisälle, hain ainakin Sillin ja IC:n ja sitten vielä Helmin ennen kuin aloin laittamaan sitä kuntoon.
Menin kentällä sellaiset 20 minuuttia. Tein alkuun siirtymisiä ja sitten vain verkkailin sen kevyessä ravissa molempiin suuntaan ympyrällä. Tein harjoitusravista pari käyntiinsiirtymistä ja ravailin ympyrällä ihan vaan harjoitusravissa koska sen hevosen askeleet on vaan niin unelmat!
Helmi on vähän osaamaton hössöttäjä, joten meidän yhteisymmärrys oli hetkittäin hieman hukassa, mutta muuten kyllä löydettiin heti se yhteinen sävel. Tein pari laukannostoa ja ne oli aika vaikeita Helmille, sillä se väkisin ensin kiihdytti ravia ja sitten nosti laukan, mutta laukkaa oli kuitenkin suht.helppo hallita ja pysyttiin kentän aitojen sisäpuolella. Huomenna menen onneksi Hemulihepalla tunnille, joten saadaan opettajakin siihen viereen, jee!

Haluan Esterille samanlaisen otsatukan kuin mikä Helmillä on, mistähän voisi hankkia otsatukkahormoneja?

Kuvat c) Silja









2 kommenttia:

  1. voi ei miten pullee masu hepalla on! :D aika söötti suokki.

    VastaaPoista
  2. Helmi on tuhdissa talvikunnossa, ainakaan ei palele ;)

    VastaaPoista