maanantai 4. helmikuuta 2013

217. Pomppuja!

Tänään pääsin taas hyppäämään, ja Burney oli kyllä taas kerran tosi kiva! Tehtiin alkuverkat ja sitten ruvettiinkin heti ravissa tulemaan puomitehtävää. Tultiin keskihalkaisijalla, jossa oli yksi puomi, keskellä 4 puomia ja sitten kaarrettiin vielä yhdelle puomille joka oli kulmaa kohti. Sen jälkeen siirryttiin vielä pitäen suorassa käyntiin, kaarteessa laukannosto ja laukkaympyrä. Burney oli hyvin kuulolla kunhan sain ensin avut läpi. Tehtiin tätä molempiin suuntiin, ja sitten ei tehtykään enää ympyrää, vaan jatkettiin pitkällä sivulla oleville kavaleteille. Väliin tuli viisi laukkaa, ja päätyyn pysäytettiin. Tätäkin mentiin molempiin suuntiin.

Sitten nostettiin puomit ristikoksi keskellä, mutta tultiin esteelle silti ravissa. Siitä piti nousta oikea laukka, jatkaa puomille, vaihtaa laukka ja tulla kavaletit + pysäyttää seinään. Burneyllä tuli välillä esteeltä väärät laukat, mutta nekin saatiin nopeasti korjattua. Tultiin sitten vähän isompana okserina ja laukassa koko tehtävä, ja Burney toimi kuin ajatus!

Lopuksi tultiin vielä ihan vaan suorana puomi-okseri-puomi, ja se olikin yllättävän vaikeaa. Meillä ei oikein laukat osunut kohdilleen puomeilla ja tuli ristilaukkaa ja miniaskelia... Kuitenkin kunhan sain koottua laukkaa tarpeeksi (ei juossut pois alta) tehtävä meni tosi hyvin. :)


Tänään tylsyyksissäni rupesin testailemaan piZapin rajoja, ja tehtailin muutaman bannerin ihan vaan hyvin vuoksi.




Mikä kolmesta on suosikkisi?

5 kommenttia:

  1. Keskimmäinen on paras! Ekassa Ramses on ihan kuollut kameli ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitti, munkin mielestä :) Niinhän se vähän on :D

    VastaaPoista
  3. Mäkin tykkään eniten keskimmäisestä

    T.Emppu

    VastaaPoista