tiistai 29. tammikuuta 2013

214. Sekalaisia kuulumisia.

Ei ole uusia kuvia eikä oikein mitään muutakaan materiaalia, mutta pitäähän tässä kuitenkin ilmoittaa olemassaolosta! Parilta viimepäiviltä vähän juttua.

Lauantaina ratsasin Robin kevyesti läpi, mutta kuumahan siinä tuli molemmille! Menin kaikki askellajit pehmeiksi, tein ravissa ja laukassa temponvaihteluita ja aluksi vähän väistöjä ja pysähdyksiä ympyrällä. Robi oli aluksi vähän vastaanhangoitteleva, mutta lopuksi rentoutui tosi kivasti ja laukassakin malttoi lyhentää askelta.
Sunnuntaina oli Merin synttärit, eli käytiin maastossa ja katottiin sen jälkeen leffaa ja syötiin hyvin. :) Käytiin vähän päälle puolentoistatunnin lenkki, ja Esterillä oli tosi paljon vauhtia! Hyvä että sittenkin otettiin satulat, vaikka meinattiin lähteä ilman...
Maanantaina oli estetunti, ja menin Burneyllä. Alkoi taas muistua mieleen miten tätä heppaa ratsastettiinkaan, ja meni kyllä ihan kivasti. :) Mentiin neliötä ja linjaa, ja kolmikaarista pikkuhypyillä ja puomeilla. Pari kertaa jäin hypyssä jälkeen, mutta vaikka ongelmiakin välillä tuli, niin sitkeästi vain jatkettiin seuraavalle esteelle eikä jääty pohtimaan aiempaa ongelmaa!
Tänään ratsastin taas Robin, ja hitsi poni oli kyllä tosi kiva! Menin ilman satulaa noin 20 minuuttia, ja heti ekoista ravipätkistä alkaen se tukeutui hyvin kuolaimeen eikä roikottanut päätään eikä jännittänyt kaulaa. Vaadin kuitenkin siltä tänään vähän enemmän pohkeella ja painoavuilla kuin ohjalla, ja välillä Robi veti herneet nenäänsä tästä... Kuitenkin yleisesti ottaen ponipoju oli tosi mukava!

kesä !

2 kommenttia:

  1. Miks ratsastit Robin kun eikös se sun kamus vuokraa tai ylläpidä sitä enää?

    VastaaPoista
  2. Ratsastin Robin koska Silja ei ehtinyt tallille. :)

    VastaaPoista