torstai 24. tammikuuta 2013

212. Koulutreenailua oikein hyvissä merkeissä.

Toissapäivänä kouluilin Esterillä vähän aikaa ilman satulaa kentällä, ja poni oli kyllä tosi hyvä! Meidän meno on parantunut huomattavasti viime aikoihin verrattuna. :) Tein vähän jotain väistöjä, avoja, pysähdyksiä, temmon vaihteluita jne, mutta en mitään liian vaativaa. En mennyt kovin kauaa.

Eilen olin koulutunnilla, ja aluksi Esteri oli kyllä aika hankala, koska kolmikaarisella oli kaksi puomia molemmilla kaarilla. Esteri stoppaili ja kiirehti, mutta kyllähän se siitä asettui ja kulki oikein hienosti. :) Tehtiin ekalle kaarteelle ympyrä, siitä puomeille, käyntisiirtyminen ja uralle kulma väistäen, raviympyrä, puomit, käyntiin, kulma väistäen ja sitten jatkui uralle. Esteri hoksasi tehtävän nopeasti eikä enää kiukutellut puomeillakaan. Se oli tosi ryhdikäs ja toimi kevyillä avuilla.

Tehtiin laukassa samantyyppistä tehtävää, mutta vain toisessa päädyssä, sillä Unski ja Elvis olivat selvästi padonneet vähän energiaa eivätkä meinanneet pysyä nahoissaan... :D Tultiin laukassa ympyrä, sitten puomeille ja ravisiirtyminen, aloitettin toista kaarta mutta tehtiinkin ympyrä ravissa, ja tehtiin ympyrää niin kauan kunnes ponit oli kuulolla. Sitten tulin vielä erikseen sellaista tehtävää, missä tulin vain pyöreäkulmaisella neliöllä puomeja laukassa, ja kun Esteri oli niiiin hyvä että sain lopettaa siihen. :)

Aiheeseen liittymätön kuva, mutta Masuli taisi sitten omia takkini...
Varattiin tässä muuten kesälle Aramaran leiri, mennään Siljan kanssa valmennusleirille heinäkuussa. :) Kesää odotellessa!!

2 kommenttia: